2024.08.04. 17:43:29 7053 204

Mert a legfontosabb a tesóság! – Kedves mesék a testvéri szeretet fontosságáról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A testvéri szeretet az egyik legerősebb és legfontosabb kötelék az életben, amely már gyermekkorban kialakul, és egész életünkön át elkísér. A testvérek közötti kapcsolat nemcsak a szeretetre és a támogatásra épül, hanem az együttérzésre, a megértésre és a kölcsönös segítségnyújtásra is.

Jó testvérek Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jó testvérek Fotó: 123rf.hu

Már gyermekként megtanulni, hogyan szeressük és tiszteljük testvéreinket, alapvető szerepet játszik a későbbi szociális készségeink és emberi kapcsolataink fejlődésében. A testvéri szeretet segít megtanulni a kompromisszumokat, az együttműködést és a konfliktusok kezelését, ezáltal erősíti az érzelmi intelligenciát és az empátiát. Lássuk, mit tanítanak nekünk a testvérségről szóló rajzfilmek!

Bébi úr

Mackótestvér

Stuart Little, kisegér

Előre

Jégvarázs

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...