2023.02.02. 17:25:00 7968 299

Mik azok a tízmilliószoros napok, és hogyan készülhetsz fel ezekre?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ezek a furcsa nevű, különleges energetikájú napok valójában a buddhizmus szent ünnepei (dharmacsakra napok), amelyeket mi magunk is tarthatunk, akármilyen vallásúak is legyünk. Nagyon lerövidítve lényegében mindegyik ilyen nap üzenete az, hogy legyünk jók: önmagunkhoz és embertársainkhoz is.

Vajmécsesek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vajmécsesek

Ezek a Nagy Buddha napok a húsvéthoz hasonlóan változó napokra eső ünnepnapok, amelyek időpontjai a Hold állásától függenek. Azért tartják egyre többen fontosnak a tízmilliószoros napokra történő odafigyelést, mert rájöttek ezeknek a napoknak a különleges jelentőségére:
Gondolataink és cselekedeteink ereje ilyenkor tízmilliószoros erővel hat! Azonban nem elég csak színtiszta szeretetből fakadóan jónak lenni, hiszen életünkben nagy szerepet kellene betöltenie a hála érzésének is.

A tízmilliószoros napok ünnepei és egyéni fontosságuk

A Csodák és a vajmécsesek ünnepe - A csodatévő Buddha tiszteletére gyújtják a mécseseket.
A születés, a megvilágosodás és a halál ünneplése - Buddha születését és Sziddhárta herceg megvilágosodását ünneplik ekkor.
Az Imakerék ünnepe - A Négy Nemes Igazság tanára emlékeznek e napon.( Az emberi lét szenvedését az önzés okozza, amitől a nemes nyolcrétű ösvény útján szabadulhatunk meg.)
A Mennybemenetel ünnepe - A tibeti tanítások úgy tartják, hogy Buddha a születés és halál körforgásától szabadulva a mennybe ment, majd onnan visszatérve adta át tanításait az embereknek.

Amennyiben még nem fogadtuk el azt a törvényszerűséget, miszerint bármit teszünk és bármit is gondolunk, az visszahat ránk (is), akkor gyorsan tegyük magunkévá ezt! Ugyanis enélkül a tízmilliószoros napokon nehéz lesz ezeket a hatalmas energiákat a javunkra fordítani!
Pesszimista vagy önző gondolkodásmódba ragadva hogyan is tudnák arra figyelni, hogy mind a 4 Nagy Buddha napon csupa pozitív gondolat járjon a fejünkben? Még, ha sikerülne is, az kimondottan nagy erőfeszítésünkbe telne.

Tízmilliószoros napok 2023-ban

2023.03.07.
2023.06.04.
2023.07.21.
2023.10.04.

Ezeket a napokat érdemes beírni a naptárunkba, hogy főként az első nap megérkezése előtt még gyakorlatba tudjuk önteni a bennünk élő szeretet minden nemes formáját.
Én személy szerint szeretem magamat egy héttel előre külön emlékeztetni magamat ezen különleges energetikájú napok közeledtére, hogy az előttük álló hetekben minél jobban vissza tudjak térni a hála útjára, ha menet közben sikerülne letérnem arról.

Forrás: www.astronet.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...