2021.09.06. 15:25:33 7527 256

Mit csináljak? Megcsaltak!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akár férfi, akár nő vagy, és szerelmes, a tény, hogy valaki más is bekerült a képbe, mindenképp sokkoló lehet! Egy szerelemben a harmadik fél felbukkanása sosem kellemes dolog. A hirtelen hír és felismerés az biztos, hogy nagy fájdalommal jár. Összetörték a szívedet. Az az imádott lény, aki körül a te kis saját és belsőséges világod forgott, most belegyalogolt a lelkedbe. Megcsalt! Mással volt. Talán mást szeret. Mi történt?

Boldogtalan pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogtalan pár

Az első érzelemhullám, gondolom a harag, ami teljesen elborít. Biztos, hogy képes lennél összetörni valamit. Ez a minimum azok után, hogy téged összetörtek. Igaz? Tedd meg. Vegyél egy jókora vázát, ha lehet, ez ne édesanyád középkori méregdrága kínai vázája legyen, hanem valami olcsó vacak, és vágd földhöz. Törd össze. Ripityára. Megoldani ugyan ez sem fog semmit, de levezeti a mérgedet. Kicsit megnyugszol.
Segíthet még a dühöd levezetésében az is, ha futsz, edzel, vagy kitakarítod az egész lakást. Nekem ez utóbbi jött be nagyon. Amikor szó szerint fel tudnék robbanni valamitől, akkor állok neki nagytakarítani. Dühömben fényesre pucolom az egész lakást. A végén meg lihegve és teljesen üres aggyal, hullafáradtan roskadok le a szoba közepére. Ilyenkor annyira elfáradok, hogy talán már bőgni is képes vagyok. Számomra ez a legnehezebb. A végletekig képes vagyok tartani magamat és gyűjtögetni a feszültséget, mire végre jó alaposan kisírom magamból a fájdalmat. Ez a következő stádium. Férfiaknál ez a módszer nem igazán válik be, de ha az segít, akkor csapj egy görbe estét a haverokkal, és próbáld meg kitombolni magadat. Viszont kérd meg a barátaidat, hogy most ők figyeljenek és vigyázzanak rád, mert te most el fogod veszteni az önkontrollt teljesen. Ha egy mód van rá, ne hagyják, hogy valami nagyon nagy őrültséget csinálj. Ilyenkor sokat segít, ha a legjobb barátaidra számíthatsz.

Ha ezen túl vagy, akkor se verd meg a párodat, ha még maradt valami düh benned. Nem biztos, hogy megéri felképelni a másikat, amíg nem tudod egész biztosan, hogy mi is történt valójában. Lehet, hogy az egész egy nagy tévedés és egyszerűen csak félreértettél valamit. Igazából elgondolkozhatsz azon is, ha már erre is képes vagy, hogy számodra tulajdonképpen mit is jelent a "megcsalás". A párod valaki mással beszélgetett egy bulin? Biztos, hogy ezért már a Dunának kellene menned? Vagy, netán csókolózott valakivel és ezt egy közös ismerőstől tudtad meg? Biztos vagy abban, hogy ez a közös ismerős jót akar neked? Mi van, ha csak hazudik, mert magadra haragítottad valamivel, vagy féltékeny a ti kapcsolatotokat? Nem voltál ott, és nem tudhatod mi is történt valójában. Talán sokkal jobban jársz, ha teljesen őszintén megkérdezed a párodat. Lehet, hogy teljesen mást fog mondani, mint amit állítottak neked. Ágyba bújt a szerelmed valaki mással? Ebben már teljesen biztos vagy? Megkérdezted őt is? Megbeszélted ezt vele? Megkérdezted tőle mi is történt igazából?

Ha leültetek, és nyugodtan, higgadt fejjel tisztáztatok mindent egymással, ez a legfontosabb, akkor, már a teljes kép tudatában el tudod dönteni mi legyen a következő lépésed. Erre pedig relaxálj egy jó nagyot! Néhány napra vonulj el, ha megteheted. A döntés nehéz. Mérlegelj. Számba kell venned mindent. Első sorban saját magadról. Előfordulhat, hogy te rontottál el valamit. Utána arról, hogy ez a kapcsolat mit is jelent igazán számodra. Ha sokkal többet jelent, mint egy véletlen és elszúrt csók, akkor nem érdemes balhéznod emiatt. Béküljetek ki. Ha viszont a kapcsolat kihűlt, már nem érzel igazi vonzalmat, akkor engedd el. Aki menni akar, az bizony menni fog. Akár tetszik ez neked, akár nem. Valószínűleg itt az ideje, hogy tovább lépj és új életet kezdj!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...