2024.06.22. 17:39:02 5635 179

Mutasd a fürdőruhád, megmondom, ki vagy! – Ezt árulja el rólad a kedvenc fürdőruhád
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

„Bícsbádi” ide, „bícsbádi” oda, az idei strandszezon elindult és egyre többen merészkedünk le a strandra, hogy megmártózzunk a hűs habokban. Valószínűleg már Te is beszerezted az idénre a „minél nagyobb felületen legyek barna”, vagy éppen az „ápol és eltakar” fürdőruhádat.

Húzott szabású fürdőruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húzott szabású fürdőruha

Az utóbbiakkal maximálisan együtt tudok érezni, mert egyelőre én is azokat a fürdőrucikat preferálom, amik éppen csak azt mutatják, amit muszáj Az első csoportban lévőket irigylem, mert vagy nagyon jól sikerült a diétájuk, vagy teljesen összhangban vannak saját magukkal, úgy szeretik a testüket, ahogy van. Ez utóbbi nagy kincs, amire jó lenne végre ráakadni.

Tedd a szívedre a kezed!

Légy teljesen őszinte: ha mindentől függetlenül választhatnál magadnak fürdőrucit, melyik fazonra esne a választásod? A válaszod ezt árulja el a személyiségedről!

Jöhet a kivágott!

Ha az oldalt kivágott, se nem bikini, se nem egyberészes fürdőrucit viselsz, az azt jelenti, hogy szereted a nem megszokott dolgokat. Mindened a változás, a változatosság, és folyamatosan keresed a kalandot. Mindenki imád, hiszed Te vagy az örök optimista a csapatban.

Szívesen bújsz bikinibe?

Könnyen kerülsz a társaság középpontjába, sőt, szeretsz is ott lenni! Magabiztos vagy, és ez bizony látszik is rajtad. Nem görcsölsz semmin, inkább élvezed az életed!

Bírod az egyberészest?

Mivel szereted a praktikus, egyszerű dolgokat, bírod, ha sportos cuccba bújhatsz, úgyhogy minden esetben az egyberészes fürdőruciba bújsz.

A sortos a sportos!

Életvidámságoddal elvarázsolod a körülötted lévőket, spontaneitásod, lelkesedésed lenyűgöz mindenkit. Bármit tartogat a nap, felkészülten várod. Azzal nem árulunk el nagy titkot, hogy egy ilyen sortos alsóban mindened a mozgás, a sport. Vágyod és élvezed is a kalandokat, de ez egy ilyen életszerető nőnél ez nem is csoda!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...