2023.03.24. 13:59:25 6361 260

Ne feledkezz meg róluk! – A fiatalos kezek 2+1 titka
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan mindig szem előtt vannak, mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni gondos ápolásáról. Legyen tiszta, és kész. Pedig a kézfejünk éppen annyira igényli a törődést, mint hajunk, arcunk, testünk többi része. Ne bánj vele mostohán, kényeztesd néhanapján a kezeidet is!

Kézápolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kézápolás

Szappan, víz, egy kis krém. Nagyjából Nálad is ennyiből áll a kézápolási rutin? Na jó, télen esetleg egy kicsit több krém, de ennyi a maximum, amit nyújtani tudsz neki? Hm, ez elég bajos, mert kezed érzékeny bőre is megérdemli a gondos ápolást.

Neki is jól esik!

Kezed bőre is folyamatosan cserélődik, érik különböző hatások, így neki sem árt, ha alkalmanként bőrradírral eltávolítod róla az elhalt hámsejteket, illetve átmasszírozod. Ezzel nem csak a bőrt frissíted, hanem a vérkeringésedet is felpezsdíted vele.

Vesd be a krumplit!

Pontosabban a héját! Ha szeretnéd vitaminnal, ásványi anyagokkal és nedvességgel feltölteni kézfejed vékony bőrét, a következő krumplis étel készítésekor ments el magadnak a zöldség héjából és tegyél rá belőle a kezedre. Hagyd így állni, alaposan mosd meg a kezed, majd kend be ápoló krémmel! Érdemes kipróbálni egy-egy éjszakai pakolást is a kézfejedre, mert bőröd hálás lesz érte.

Ha jön a jó idő!

Ahogy az arcodat, vagy éppen a nyári napsütésben tested egyéb részeit, úgy kezedet is érdemes védeni a Nap káros sugaraitól. Ha lehet, használj olyat kézkrémet, ami tartalmaz fényvédőt!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...