2024.06.16. 17:40:07 6825 232

Nem megy a fogyás? – A sikertelenség 4+1 oka
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Benne vagyunk a bikiniszezonban nyakig. Sokan elnapolták az álomalak elérését a jövő évre. Mások szentül hiszik, hogy a „bícsbádihoz” nem kell más, mint egy „bícs” meg egy „bádi”, vagyis a kedvenc strandunk, ahova idén is kivihetjük az éppen aktuális testünket. Ám vagyunk, akik még küzdünk a hőn áhított bikinitestért!

Diéta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Diéta

De hiába a küzdés, a kitartás, valamiért nem megy. A kilók makacsul ragaszkodnak, habár néhány deka lecsúszik, de a változás nem túl szembetűnő. Mi lehet az oka, ha egyébként mindent betartasz? Nagy valószínűleg kicsit belassult az anyagcseréd. De miért is? Nézzük csak!

Hoppá fel!

Autóval jársz dolgozni, beülsz az íróasztal mögé, aztán újra az autóba, otthon lehuppansz a kanapéra, és a mozgás valamiért kimarad az életedből. Jó ez így? Hát, nem éppen! Iktass be valamilyen testmozgást, hetente akár többször is, és meglátod, elindulnak lefelé a kilók.

Ha már megvannak a napok…

Ha eldöntötted, melyek lesznek a sportnapok, ügyelj rá, hogy kardió jellegű mozgás is legyen beiktatva valamelyik napra.

Alszol Te rendesen?

Ha a válaszod nem, ne várd, hogy könnyen megy a fogyás! Ahhoz, hogy a mérleg kevesebbet mutasson, oda kell figyelned a megfelelő mennyiségű pihenésre. Az elegendő mennyiségű alvás segít a regenerációs folyamatokban, és gondoskodik a kiegyensúlyozott anyagcseréről!

Ami nem hiányozhat

A fogyáshoz elengedhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás! Ügyelj arra, hogy legyen a tányérodon jó minőségű zsír, szénhidrát és természetesen fehérje. Utóbbi építi az izmot, a szénhidrátból lesz az energia, a zsír pedig szükséges a hormonok működéséhez, bizonyos vitaminok hasznosulásához.

Túl sok!

Az időszakos böjtölés jó dolog lehet, ám érdemes szakemberrel konzultálni, mi az az időtartam, ami számunkra megfelel, és mi az, amikor már bekapcsolhatnak testünk raktározó funkciói.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...