2024.01.21. 17:42:17 7723 280

Nosztalgia vagy rákészülés? – Síszezont idéző finom ital, amit még ma készíts el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha már a tél nem akar és nem is fog egy ideig elmúlni, legalább a használjuk ki annak pozitív oldalát! Sétáljunk nagyokat a havas természetben, esetleg pattanjunk szánra, vagy sílécre, és ha megpihennénk, kortyoljunk forró italokat! Utóbbihoz hozzuk is a receptet!

Téli koktél - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Téli koktél

Ennek a finom „kortyolnivalónak” minden egyes cseppje a telet, a havas tájat, a dombokon való suhanást idézi. Ha voltál már síelni, akkor azért, ha még nem, akkor azért kóstold meg mindenképpen ezt az isteni italt! Íme, a hozzávalók:

  • 2 dl tej

  • 8 cl tojáslikőr

  • 1 db tojás

  • egy csipet szerecsendió

  • reszelt csoki

  • tejszínhab

A tejet kezd el melegíteni, de semmiképpen ne forrald! A tojás fehérjét verd kemény habbá, majd óvatosan forgasd bele a meleg tejbe. Ha megvagy, mehet hozzá a tojáslikőr és a szerecsendió. Öntsd poharakba a nedűt és koronázd meg a tejszínhabbal, majd némi csokireszelékkel!

Forrás. brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...