2023.09.30. 17:43:08 7516 244

Nosztalgiázz! – Bulizzunk egy jót magyar slágerek feldolgozására!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár nem vagyok képzett zenész, de még csak amatőr sem, úgy gondolom, egy dal újrafeldolgozása legalább annyira nehéz, mint amennyire könnyű. Könnyű, hiszen egy jó alap már megvan, „csupán” egy kicsit át kell formálni. Ám az eredeti mindig ott lesz összehasonlítási alapként, és sokszor nem egyszerű megismételni annak sikerét!

Tánc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tánc

Szóval, a végeredményt vagy zajos siker, vagy még zajosabb bukás. Szerintünk a lenti feldolgozásoknak nem kell, kellett tartaniuk attól, hogy nem szereti majd őket a nagyközönség. Bulizz velünk Te is!

Halott Pénz: Darabokra törted a szívem

Ágnes: Titkaid

WellHello & T.Danny: Disco Club

Z’Zi Labor: Honky Tonk Woman

Auth Csilla: Egy Elfelejtett Szó

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...