2021.11.24. 15:30:00 7870 250

Nyakunkon az ünnepi vendégjárás! Kínálj fel egészségesebb nasikat is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Adventi első vasárnapjára virradunk néhány nap múlva! Ó te jó ég, nyakunkon a Karácsony! Tervek tervek hátán: ajándéklista; ki, mikor és hova utazik, mi legyen a menü? Az utóbbira tudjuk a választ: Ízletes és egészséges harapnivalók!

Karácsonyi vendégváró falatkák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi vendégváró falatkák

Biztosan te is tele vagy és sokszor csak udvariasságból fogyasztasz a sokadik vendéglátónál a felkínált ételekből. Ebből tanulva idén legyél te az a háziasszony, aki változatos és könnyű falatkákat tesz a tálcákra!

Akár rég nem látott családtagokat, akár kedves barátokat látsz vendégül, az alábbi jóleső de annál egyszerűbb ételek telitalálatok lesznek. Vegán és ételallergiás vendégeid számára is tudsz kínálni alternatívát anélkül, hogy számodra ismeretlen alapanyagokkal kellene kísérletezned a konyhában.

Sós kekszek, mint szendvicsalap

A (gabonamentes) kerek és a szögletes kekszek látványos módon ünnepi formába hozhatók egy kis kreativitással. Kecskesajt, camembert, brie és kemény sajtok vegyesen, formára vágott zöldségek, prosciutto, változatos feltéteket képeznek.
Tipp: Hagyományos kiflikarikák és háromszög kenyér helyett pogácsára is halmozhatod a választott feltéteket!

Csenj elemeket a klasszikus hidegtálról

Ki tudna ellenállni a kacsamáj pástétomnak vagy a pikáns töltött tojásnak? Habár a receptek hagyományosak, a tálalásnak korántsem kell annak lennie!

Mandulalisztes brownie az ételallergiások számára

A gyorsan elkészíthető süteményt könnyen allergénmentesre alakíthatod. Ha pirított mogyoróval vagy pekándió darabokkal szórod meg, még extrább lesz a végeredmény.

Hogy micsoda? Hiányolsz egy laktatóbb fogást a menüből? Mit szólnál egy finom leveshez?
Korábbi válogatásunk olvasóink legjobb receptjeiből pont erre az apropóra nyújt megoldást! Különösen a karácsonyi borkrémleves receptjét ajánljuk a figyelmedbe!

Forrás: www.godhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...