2024.01.29. 17:41:10 7641 243

Nyár a télben – Mert egzotikus helyen játszódó filmet nézni jó!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még csak január van, de már nagyon eleged van a télből? Kitartás, a február az már csak egy nyúlfarknyi kis hónap lesz! De akkor is? Ki találta ki a mindig fagyos időjárást, az állandó reggeli ablakkapargatást, vagy éppen a veszélyes ide- meg odacsúszkálást?

Tengerpart - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tengerpart

Bárki is volt az, bizony nem gondolta végig, hogy ez bizony nem lesz közönség kedvenc! Mit tehetünk ellene? Utazzunk el melegebb éghajlatra! Hogy Neked is kifogyott a malacpersely? Akkor segítségünkre lesz néhány képkocka, mert a filmek bárhová is elrepítenek, villámgyorsan!

Beugró a Paradicsomba

A part

Pokoli édenkert

Koktél

Mamma Mia!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...