2019.06.30. 17:48:37 10806 274

Nyári szerelmek a filmvásznon! – 4+1 örök kedvenc
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha nyár, akkor fiatalság, bolondság és persze szerelem. Nem mindig a sírig tartó, holtomiglan-holtodiglan fajta, annál sokkal rövidebb, csak pár hét, hónap, de annál tartalmasabb. Hiszen egy nyárba is annyi érzelmet bele lehet sűríteni! És ki tudja, talán még folytatás is lesz.

Nyári szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári szerelem

Persze, felnőttként, főként családanyaként már csak egy huncut mosollyal gondol vissza az ember a nyarakra, és hát a nyári szerelmekre. Ha csak az álmodozásig jutottunk, azért, ha pedig volt benne részünk, akkor azért. És persze, ha nyár, és szerelem, akkor romantikus filmek, melyeknek egy nyári szerelem áll a középpontjában. Íme, néhány örök klasszikus a filmvászonról!

Dirty dancing

Hiába adják le százszor a tévében, az ember lánya százegyedszerre is úgy nézi, mintha még soha nem látta volna. Hát lehet elégszer megnézni a két fiatal egymásra találását? (És azok a csípőmozdulatok…:-))

Grease

És ha már csípőmozdulatok és nyári szerelmek: kinek ne jutna eszébe John Travolta és Olivia Newton-John kettőse?

Szerelmünk lapjai

A bizonyíték, hogy egy nyári kalandból is lehet életre szóló szerelem!:-)

Kedves John!

Mi történik két szerelmes fiatallal, ha a fél világ választja el őket egymástól, és az egymásnak írt leveleken keresztül tartják a kapcsolatot. Elég ahhoz, hogy együtt maradjanak? Ebből a filmből ez is kiderül!

Kaliforniai álom

Azt hiszem, ennek a filmnek a nagy kérdése: „Mi lett volna, ha…?” Egy igazi szerelem, nem a klasszikus happy end-del!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...