2021.06.12. 17:47:52 9468 231

Nyári szuperforma? Majd jövőre…? – Ne add fel! Inspiráló (és vicces) mozik
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szívből irigylem azt, akinek idén (is) sikerült elérnie a hőn vágyott „bícsbádit”. Még jobban, akinek ezt hosszú évek óta sikerül is megtartani. Én is nyárra szerettem volna újra topformába kerülni, csak egy apró probléma volt: az évet nem konkretizáltam.:-)

Diéta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Diéta

Szóval, ez még nem az a nyár, amikor is büszkén feszítek az éppen aktuális kedvenc fürdőruhámban. De majd egyszer, és a lényeg úgyis, hogy fő az egészség. Pedig a külső egyáltalán nem minden, sőt! Íme, néhány bizonyíték erre a filmvászonról. Meríts erőt belőlük a diétához, életmódváltáshoz, de legfőképpen: merd magad úgy szeretni, ahogy vagy.

Bridget Jones naplója

Az édesen őrült szöszi mániákusan keresi a szerelmet. Minden téren változni szeretne, nincs ez másként az alakjával sem. Pedig őt úgy szeretjük, ahogy van… meg Mark Darcy is.

Bölcsek kövére

Bárcsak ilyen egyszerű lenne lefogyni! Vagy mégsem?

Az ördög Pradát visel

A stresszes munkahely bizony fogyaszt. A film főhősnőjének pedig bőven kijut az idegeskedésből, hála rideg főnökének és az éppen szétcsúszó magánéletének.

Nagyon nagy Ő

Mert a külső tényleg nem minden…

A boldogító talán

A film egyik mellékszereplője, az egyik koszorúslány szeretne karcsú alakjával skót férjet fogni. Ehhez elég bizarr diétát követ. Talán sikerrel jár, és naná, hogy nem a diéta miatt.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...