2024.04.01. 12:30:01 4957 201

Nyusziugrás ás társai! – 4+1 kreatív húsvéti gyerekjáték
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megérkezett a várva-várt húsvét, vele együtt a jó idő (de legalábbis a jobb idő), irány az udvar, a kert, a közeli park, a természet és szippantsunk egyet a finom tavaszi levegőből. És mivel húsvét, és tojáskeresés, a közös szabadtéri játék sem maradhat el.

Húsvét:) | Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvét:) | Fotó: 123rf.hu

Keljetek fel a kanapéról családostól, cipőt fel és irány ki a szabadba, ahol jobbnál jobb játékokra veheted rá a családot!

Koccintsunk!

A gyerkőcöket állítsd párba, és ossz ki páronként egy-egy főtt tojást. A hegyesebb végénél koccintsátok össze a tojglikat. Az nyer, akinek a koccintások után minél kevesebb repedés keletkezett a tojáshéjon.

Célbadobáááááás!

Jelöljetek ki egy célvonalat, a gyerkőcök álljanak fel a „célvonaltól” olyan távolságra, hogy még éppen el tudjanak dobni odáig az apróságok. Oszd ki a célba dobni kívánt főtt tojásokat, de inkább labdákat. A cél, hogy minél közelebb dobják a gyerkőcök a lasztikat a kijelölt vonalhoz.

Találd meg!

Ki ne szeretne kincset keresni, és még találni is! A gyerekek biztosan, a szülők pedig széles mosollyal nyugtázzák majd a boldogságukat. A család felnőtt tagjai, vagy a nagyobb gyerekek rejtsenek el csokikat, apróbb ajándékokat az udvar különböző, füves, bokros részein. A feladat, hogy az apróságok megkeressék ezeket az elrejtett holmikat. Aki többet gyűjt, az nyer!

Húzd fel a nyúlcipőt!

Ehhez a játékhoz egy csokitojásokkal megpakolt kosárra, a gyorsaságodra és egy stopperórára lesz szükséged. Tedd a tojglikkal teli kosarat az udvar egy pontjára, majd álljatok fel x méter távolságra a kosárkától. A feladat az, hogy futva, vagy ha nehezítenél a játékon, akkor ugrálva el kell jutni a kosárig, és minél több csokikát kell összegyűjteni adott idő, mondjuk 2 perc alatt. A jutalom persze a csokik elfogyasztása lesz!

A klasszikus

Ehhez a játékhoz szükséged lesz főtt tojásokra, evőkanalakra egy start- és egy célvonalra és az ügyességetekre! A feladat az, hogy a kanálba rakott tojást épségben vigyétek el a startvonaltól a célvonalig!

Forrás: bien.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...