2020.11.11. 18:48:36 9013 194

Őszből a nyárba – Repülj a filmek szárnyán
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A borús őszi napokon jobb lenne ki sem mozdulni a házból. Mivel ezt nem mindig tehetjük meg – kivéve talán hétvégén, de akkor sem mindig -, igyekszünk egyéb eszközökkel, módszerekkel szebb órákat, napokat varázsolni magunknak.

Romantikus filmnézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Romantikus filmnézés

A legjobb lenne, ha elutazhatnánk egy igazán napsütéses, meleg helyre, ahol nincs más dolgunk, mint élvezni a Nap simogató sugarait. Ám ha ez nem megy, a filmek segítségünkre lesznek! Szerencsére, bővelkedünk ezekben az alkotásokban bőven, úgyhogy van miből válogatni!

Filmek, ha elönt az őszi „borússág”

Az sem baj, ha kicsit vagy nagyon vicces egy-egy ilyen alkotás, vagy ha van némi szerelmi csavar is a történetben. Mint például ezekben a filmekben!

Kellékfeleség

Egy barátságból, munkatársi kapcsolatból lehet szerelem? A filmből kiderül!:-)

50 első randi

Egy érdekes memóriazavarral küzdő lány, egy szerelmes, mindenre képes férfi és csodálatos környezet.

Aloha

Egy régi és egy új szerelem és egy gyönyörű helyszín. Kell ennél több egy romantikus filmhez?

Páros mellékhatás

Érdekes, hogy egy párterápia még a legtökéletesebb kapcsolatból is érdekes dolgokat leplezhet le. Még ha ez a terápia ilyen gyönyörű helyen is van!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...