2024.07.29. 12:32:10 5880 195

Pizza vagy felfújt? – Ez itt a kérdés!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A pizza, Olaszország világszerte ismert és kedvelt kulináris remeke, egyszerű, mégis fenséges étel. Az ízletes paradicsomszósszal megkent, sajttal gazdagon megszórt, ropogós tésztájú kelttészta ebédként vagy vacsoraként is ideális választás. Pláne, ha a pizzalapot sem Te gyúrod!

Pizza felfújt Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pizza felfújt Fotó: 123rf.hu

A hagyományos pizza alapanyagainak egy részét felhasználva készíthetünk egy különleges és pofon egyszerű fogást: a pizzafelfújtat. Ez a kreatív változat új szintre emeli a klasszikus ízeket, miközben megőrzi az olasz konyha jellegzetes zamatát. Tökéletes választás, ha gyorsan szeretnénk valami finomat az asztalra varázsolni, legyen szó akár egy rohanós hétköznapról vagy egy lazább hétvégi estéről.

Hozzávalók:

  • 20 dkg mozzarella sajt

  • 25 dkg ricotta

  • 25 dkg tészta

  • 30 dkg paradicsom- vagy pizzaszósz

  • 1 marék koktélparadicsom

  • feltétként a kedvenc szalámid

  • fél csokor friss bazsalikom szelve

Főzd meg a tésztát, szűrd le, majd add hozzá a szószt, ricottát, mozzarellát és keverd össze. Tedd a tésztát egy nagyobb tepsibe, vagy jénaiba. A tetejére mehet a maradék mozzarella, a félbevágott paradicsomok és bazsalikomlevelek. Erre kerüljön a szalámi, de ha szeretnéd, gomba, kukorica is kerülhet rá. 180°-on süsd készre negyed óra alatt.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...