2023.06.19. 11:02:03 5662 233

Rendezd át a hálószobádat! – A minimalizmus jegyében
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár a nagy felújítások, újratervezések időszaka. Igaz ez akár magára az életre, illetve akár a környezetünkre is. Jön az ötletelés, mit alakítsunk át, hogyan tegyük komfortosabbá a környezetünket, csinosítgassuk otthonunkat! Ha a hálószoba van soron, adunk néhány ötletet hozzá!

Hálószoba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hálószoba

Nem cifráznád túl a dolgot, már ami a berendezést illeti? Akkor ezek a „minimalizáló” tippek Neked szólnak!

Csak semmi zavaró tényező!

Vagyis iktass ki mindent készüléket a hálószobából! Viszlát, laptop, számítógép, televízió, egyéb okos kütyü. Na jó, a telefon maradhat, de csakis az ébresztő funkciója miatt! De hétvégén, amikor nem kell korán kelni, azt is kipakolhatod a nappaliba. Esetleg szerezz be egy retró ébresztőórát, hogy egyik nap se maradj le semmiről, és még a telefont is jó távol tudhasd a hálószobától!

Maradj a legegyszerűbbnél!

Már ami a fal színét illeti! A fehér mindenhez passzol, nem nyomja össze a teret és végülis mi más lehetne minimalistább szín, mint a fehér?

Csak semmi „cullang”!

Micsoda bíbelődéssel jár az ágy, ágykeret, matrac kiválasztása, ugye? Legyen kényelmes, méretben és stílusban is passzoljon a környezethez. Mi lenne, ha maradnál csak a matracnál? Csak semmi keret! Csupán egy semleges színű ágynemű és ágytakaró, hogy tényleg illeszkedjen ehhez az „alig” stílushoz!

Ne vessz el!

A szoba méretét illetően nem kell túlzásba esni. Ez a pihenés, feltöltődés tere legyen, úgyhogy nem baj ha méretét tekintve inkább kuckós.:-) Persze, ez csak akkor kivitelezhető, ha még a tervezés, építkezés fázisában vagytok!

A szoba (másik) lelke!

Az ágy mellett egy másik nagyon fontos bútordarabnak érdemes még helyet szorítani a szobában: ez pedig nem más, mint egy méretes gardróbszekrény, ami mindent IS elnyel! Fontos, hogy színben ez se legyen hivalkodó!

Légy tudatos!

Maradjunk a bútorválasztásnál! Nyilván a szekrényen kívül kell még néhány bútordarab, éjjeliszekrények, esetleg komód. De biztos, hogy szükséged van még arra a polcra, vagy éppen székre, fotelre? Mindig érdemes alaposan átgondolni, valóban lesz-e funkciója az adott bútordarabnak, vagy csak porfogó lesz!

Majd a kandalló előtt!

Annyira jó egy pihe és puha szőnyeg, amire kellemes lekucorodni! De ezt a lehetőséget inkább hagyd meg a nappalinak! A hálószoba tökéletesen elvan puha szőnyeg nélkül is!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában