2021.11.08. 10:27:51 9118 309

Sütőben sült tojás – Próbáld ki!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha egy jó rántottára vágyunk, valószínűleg nem a sütőt fogjuk először bekapcsolni. Ám ha nyitottak vagyunk az újdonságokra, akkor valószínűleg nem hagy majd minket nyugodni a gondolat: de hogy kerül a tojás a sütőbe? No és hogyan kerül ki onnan?

Tojás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tojás

Először is szerezd be a sütőben sült rántottádhoz a következő hozzávalókat, majd izzítsd a sütőt:

  • 2 db tojás

  • 2 teáskanál tej vagy tejszín

  • 1 evőkanál feta sajt

  • só, bors, újhagyma felkarikázva

Verd fel a tojásokat, keverd bele a tejszínt/tejet, majd a lereszelt sajtot. Fűszerezd sóval, borssal ízlés szerint. Egy kisebb méretű hőálló tálkákat kenj ki zsiradékkal és önts bele a tojásos keveréket. Lehetőség szerint annyi tojás kerüljön a tálba, hogy a forma háromnegyedéig legyen, nehogy kifusson a massza belőle. Közben melegítsd a sütőt 180 ⁰C-ra (hőlégkeverésest 160 C-ra), majd ugorhatnak is be a kis tálkák 10-15 percre. Ha kész, szórd meg piros paprikával, petrezselyemmel, felkarikázott újhagymával és meg is van a gyors és tartalmas reggeli, vagy ebéd, esetleg vacsora.

Forrás: chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.