2023.04.21. 08:31:07 6856 267

Szabadulj fel! - Egészségkárosító ruhaneműk "fogságában"
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ami csinos, az sokszor nem kényelmes. Ami kényelmes, az pedig az esetek többségében nem biztos, hogy csinos. A kör ördöginek tűnhet, pedig némi rutinnal és praktikával ötvözhetjük a divatos és praktikus tulajdonságot a ruhatárunkban.

Farmer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmer

Veled is előfordul, hogy belefutsz egy-egy extra kényelmetlen ruhadarab viselésébe, és rájössz, ez a divat mégsem a Te divatot? Neked melyik az a ruhatípus, amit legszívesebben kidobnál a gardróbodból, de sajnos néha muszáj viselni? Mi ezekre bukkantunk!

Ó, azok a szűk gallérok!

Ha egy gombot bekapcsolsz, úgy érzed, majd’ megfulladsz. Ha meg kigombolod, már nem is áll rajtad olyan elegánsan az az ing, vagy blúz. Persze, maradsz a begombolt verzió mellett, ám meglehet, ezzel az egészségednek árthatsz. Ha úgy érzed, elfogyott az levegő, émelyegsz, megfájdul a fejed, jó lesz lazítani azon a galléron és beszerezni egy másik, kényelmesebb inget, blúzt.

Mindegy, csak homokóra legyen?

Egy testhezálló ruha esetén, amit az ember lánya különleges alkalmakkor szeretne felvenni, egy alakformáló fehérnemű igencsak jó szolgálatot tehet, hiszen kijavíthatja azt, amit a nem túl szigorúan betartott/nem elég időben elkezdett diéta nem ért el. Ám ezeknek a fehérneműknek a mindennapos viselése nem lesz jó hatással az egészségünkre. Mind az emésztőszerveink, gyomrunk, beleink, mind a tüdőnk megsínyli a szűk helyet.

Csak semmi természetes?

A ruhák anyagának minősége fontos, hiszen egész napos viselet során bőrünk is megszenvedi a rosszul megválasztott anyagot. Ez különösen igaz a fehérneműk esetén, hiszen egy műszálas, nedvességet magában tartó alsóruházat baktériumok, egyéb kórokozók melegágya lehet. Emellett a tanga fazonú fehérnemű „egészségtelensége” sem elhanyagolható, hiszen egy ilyen „bugyikában” könnyen előfordulhat, hogy a bacik ide és oda „vándorolnak” a hüvely és a végbélnyílás között. Ez pedig könnyen vezethet valamilyen megbetegedéshez.

Lehet, hogy csinos, de…

A szűk farmer egészségkárosító hatásáról sokat hallhattunk már, főleg férfiak esetében. A nőknél sem jobb a helyzet, a combok, de a cipzárnál a has, gyomortájék is megsínyli a trendiséget.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...