2023.01.06. 17:52:16 7759 280

Szeretne a vásárláson spórolni?(X)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Látogasson el a kuplio.hu oldalra, ahol nagyszerű kedvezményeket és kedvezmény kuponok százait találja meg kedvenc webáruházaiból, egy helyen!

Bevásárlás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bevásárlás

Ha vásárlásról van szó, akkor mindannyian a takarékos megoldásokat keressük. Ez napjainkban már nem jelent egyet azzal, hogy a minőségről le kellene mondanunk, hiszen rengeteg akciós lehetőséggel találkozhatunk a világhálón. Az online piactér egyértelműen vezet, és minden korábbinál többen teszik le a voksot az internetes rendelés mellett. Érdemes kedvezményes ajánlatok után is keresgélni, hiszen komoly ezreket lehet spórolni pl. Butlers kedvezmény kuponok kihasználásával.

Míg körülbelül egy évtizede a vásárlók óvatosan álltak a webes vásárláshoz, és többször is átgondolták, milyen termékeket szerezzenek be ilyen módon, ma már bizalommal fordulnak a webshopok felé. A webáruházak rendkívül széles választékkal szolgálják az érdeklődőket, és szinte nincs is olyan termékcsoport, amelyet ne találhatnánk meg online. A műszaki cikkekhez éppen úgy jelentős kedvezményekkel lehet hozzájutni, mint a bio termékekhez, élelmiszerekhez és ékszerekhez. Korosztályonként eltérőek az igények és az érdeklődési kör, de abban mindenki egyet ért, hogy aligha létezik kényelmesebb megoldás a mindennapi vásárlásokra, mint az online rendelés.

Alza akciók keretein belül például beszerezhetjük mindazokat a termékeket, melyeket a háztartásban használunk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan kifejezetten az online rendelést részesítik előnyben akkor is, ha az élelmiszerekről, vegyi árukról van szó. Néhány kattintással leadható a megrendelés és az előre egyeztetett időpontban kiszállítja az áruház a választottakat. Ha nincs olyan szerencsénk, hogy a kiszállítással foglalkozó áruházak közelében lakunk, akkor sem kell lemondani a kedvezményes rendelésről. Számos olyan webshop elérhető manapság, melyek egy-egy termékcsoportra fókuszálva kínálnak széles választékot.

Sokan vagyunk úgy vele, hogy nem szívesen cipekedünk a szatyrokkal, és a hosszas sorban állásról is szívesen lemondanánk. Nem véletlen, hogy az internetes rendelés előnyeit minden korábbinál többen választják. Rohanó mindennapjainkban időt és gyakran nem kevés pénzt is spórolhatunk ilyen módon. A hírlevelekre való feliratkozással és a kuponok figyelemmel követésével mindig tisztában lehetünk azzal, hol, milyen akciókat érdemes kihasználni a takarékosság és a tudatos vásárlás jegyében. Fedezze fel a vásárlás igazi élményét, mely során a kedvezményes árak és a minőségi termékek kettősét kaphatja meg!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.