2020.10.04. 17:59:52 9716 251

Szeretünk, október! – De miért is?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Függetlenül attól, hogy az idei tavasz, nyár bizonyos szempontból hosszúra nyúlt, azért valahogy mégiscsak szinte repült az idő a forró napokon is. Már csak néhány hét, és vége ennek az évnek is, és egy új, jobb, szebb jövő vár ránk.

Kutya játszik a falevelekkel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya játszik a falevelekkel

De addig még előttünk az ősz egy része, most például az októbert köszöntjük.

Szeretünk október…

... mert szeretjük a pocakunkat!

Bizony, és mikor máskor tömhetnénk meg a hasunkat finom sütőtökkel, mint ilyenkor? Nálunk is számtalan receptet találsz ezzel kapcsolatban, válogass a lenti kínálatból, vagy nézz körül a weboldalon!

>>Pikáns lekvár sütőtökből és narancsból

>>Palacsinta sütőtökből

>>Rántott sütőtök

... mert több idő jut a bőrápolásra

Mivel odakint gyakran borús, esős az idő, így több időnk jut a lakáson belüli feladatokra, hobbikra. Így a szépségápolásra is. És ha már szó volt a sütőtökről, ne csak együk, kenjük is:

>>Haj- és bőrápolás sütőtökkel

... mert szeretünk „világosan” látni!

Október már jó ideje minden évben a látás hónapja. Idén sincs ez másként, így ebben a hónapban érdemes beiktatni az eddig halogatott szemvizsgálatokat, szemüvegcseréket.

... mert szeretjük a „káoszt”!:-)

Szinte minden évben eljátsszuk a Mindenszentek-Halloween, magyar ünnep-nem magyar ünnep mizériát. Persze, gyertyát gyújtunk majd szeretteinkért, és aki akar, így is, úgy is elmegy majd bulizni, csokit, cukrot gyűjteni Halloween alkalmából.:-) De akkor öntsünk újra tiszta vizet a pohárba, hogy is vannak ezek az ünnepek így október táján: >>Mindenszentek, halloween, halottak napja? – Tegyük tisztába a közelgő ünnepeket!

... mert imádjuk a pompázatos színeket!

És a csodálatos őszi tájat, és persze, a napsütéses vénasszonyok nyarát! Mert bizony, Magyarország nem csak tavasszal, nyáron, vagy télen, de ősszel is gyönyörű!

>>Mesél az őszi táj: csuda szép fotók kis hazánkról

... mert ilyenkor is szép az esküvő!

Sőt, idén talán még többen választották a szeptemberi, októberi, késő őszi időpontokat a jeles napra, mint máskor. Ennek oka természetesen a mögöttünk lévő járvány-helyzet, de az őszi esküvő mindenhogyan szép:

>>Miért érdemes őszi esküvőt tartani?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...