2019.11.22. 16:23:33 8362 220

Tiltólistás ajándékok - Mit ne tegyünk a fa alá!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gyakran melléfogsz az ajándékokkal? Olykor kínosak a karácsonyi pillanatok? Vagy éppen az a cél, hogy megtorpedózd az ünnepet? Összeállítottuk a legrémesebb karácsonyi ajándékok listáját, hogy tudd, mit ne vegyél, a főnöknek, az anyósnak, vagy épp senkinek!

Csillogó karácsonyfa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csillogó karácsonyfa

Főnöknek valami hasznosat?

Munkahelyi ajándékozáskor a főnököt húztad? Vagy csak úgy érzed illene meglepni valamivel? Nem javasoljuk az önsegítő, önfejlesztő, önbizalomnövelő könyveket, ha még januárban is ott szeretnél dolgozni. Még erősebben kerülendő a „Hogyan legyek jó főnök” és a „Milyen egy jó vezető” kategória, továbbá a fogyókúrás oktatóanyagokat se erőltesd, még akkor se, ha nyomós okod van rá!

Após és Anyós karácsonyi izgalmai…

Az ünnepek során meglátogatod életed párjának felmenőit is? Bármekkora poénnak tűnik is, nem javasoljuk a 18+ -os ajándékokat! Kétségkívül vicces elképzelni Anyós arcát, amikor a kedves férje az ünnepi asztalnál kicsomagolja a rózsaszín plüssbilincset, de kipróbálni azonban inkább veszélyes, mint mulatságos. Mármint nem a kütyüket, hanem a meglepetés erejét.

„Husikám, ezt neked hoztam!”

A túlsúlyos sógornőnek még jóindulattól felvértezve se csomagolj be fitnesz bérletet, akkor sem, ha szerinted passzolna a másik ötletként beszerzett alakformáló bugyihoz és fogyibogyóhoz! Sőt, ha már itt tartunk, ezeket is cseréld inkább vissza és válassz helyette olyat, amivel nem égeted fel a kettőtök között feszülő függőhidat.

Cukormázas szerelem

Bármennyire cukimukinak találod a névre szóló pulóverrel megalázott plüssmedvét, felnőtt férfinak teljesen indokolatlan ajándék. És lásd be az is furcsa, ha egy kispárnáról vagy egy egérpadról vigyorogsz rá csábítón…

Saját ízlésedre szabott, hozzá nem passzoló öltözéknél már csak a „vicces” alsónadrág nagyobb melléfogás. Kivéve, ha a karácsonyfa mellett szeretnél büszkélkedni a párod méreteivel a család előtt. Mert ott már nem a nadrággal van a baj.

Kisgyerekes rokonok (rém)álmai

Gyerekesekhez mész ajándékozni? Ha többé nem szeretnéd, hogy meghívjanak családi eseményekre a jövőben, akkor javasoljuk a hangosan sipító, daloló, esetleg kattogó játékokat ajándékba! Megunhatatlan klasszikus a dobszerkó, az elemes trombita, de bármi jó, ami végtelenül és idegesítően vinnyog. Elemet ne felejts el csomagolni!

„Az asszony úgyis mindig takarít”

Ha nem kifejezetten kéri, akkor ne lepd meg az asszonyt háztartási gépekkel! Egy zsír új piros porszívó, hidd el nem olyan neki, mintha te egy tűzpiros Ferrarit kapnál! Lehet, hogy sokat dolgozik a ház tisztaságán, az is becsülendő, hogy legalább feltűnt, de az nem azért van, mert szereti csinálni, hanem mert valakinek meg kell…! A ránctalanító krémeket, fiatalító kezelésre szóló ajándékutalványt szintén nem javasoljuk. Senki nem szereti ajándékba kapni a felismerést, hogy „úristen, de öreg vagy”. Még akkor sem, ha szépen be van csomagolva.

A továbbadott édesség

Nincs egyszerűbb, mint félretenni az ajándékba kapott piákat és bonbonokat, majd megajándékozni valakit vele. Időközben beporosodott, lejárt, kicsit meggyűrődött, ráadásul körbe érve ugyanahhoz jut vissza, aki eredetileg vette. Na és? Ő kezdte, nem?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...