2019.03.06. 18:35:26 10710 303

Titok nélkül garantált a boldogság? – Amit jó, ha megosztasz a pároddal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy tanárom egyszer azt mondta, a párunknak nem feltétlenül kell tudnia rólunk mindent. Akkor, fiatalként, párkapcsolati tapasztalat nélkül azt gondoltam, ez butaság, hiszen ha valakit szeretek, együtt vagyok vele, szeretném, ha mindent tudna rólam.

Boldog pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog pár

Aztán persze az évek múlásával rájöttem hogy az a „minden” azért nem teljesen minden. Bizony vannak dolgok, amiket jobb, ha nem osztunk meg a másikkal, bármilyen nagy is a szerelem. Ám vannak olyan fontos események, fordulatok a múltunkban, jelenünkben, amiket nem szabad eltitkolnunk a másik elől. A brigitte.de cikke szerint ezek a következők.

Talán ugyanattól féltek?

Ha valamit jó, ha tud rólad életed szerelme, az az, hogy mitől, miktől is félsz igazán. Akár fizikai, akár lelki eredetű félelmekről van szó, a másik mindenképpen megérdemel annyit, hogy megoszd vele ezeket.

Aki igazán Veled örül majd!

Az bizony nem más lesz, mint akiben a legjobban megbízol, vagyis életed értelme! Neki bátran elmondhatod a sikeres pillanataidat, nem fog Rád furcsán nézni, nem gondolja majd azt, hogy a sikereiddel próbálsz kérkedni.

Ami a cikibbnél is cikibb!

Az neki biztos nem lesz az, vagy ha igen, ő is egy nagyot nevet majd Veled! Hiszen egy ciki pillanattal nem is nagyon tudsz mit csinálni!

Azok a bizonyos álmok!

Nem a furcsa, össze-vissza álmokra, vagy éppen a vicces „éjjeli képkockákra” gondolunk most. Sokkal inkább azokra a bizonyos huncut álmokra! No, hát azokat biztosan csak annak meséled el, akit igazán szeretsz! Hiszen valószínűleg vele szeretnéd megvalósítani!:-)

És amit biztosan csakis Vele osztasz meg!

A fenti vidám pillanatokon, huncut álmokon kívül még egyvalamit biztosan csak az Igazival osztasz meg! Ezek a gyengeségeid! Láthat Téged bárki bármilyen erősnek, kitartónak, az igazi, védtelen énedet csakis Ő ismeri!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.