2023.12.24. 08:30:40 5617 183

Tojáslikőr, vegánul! – Így készítsd el a karácsony kedvenc italát tojás nélkül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha karácsony, vagy téli ünnepek, sokunknak elképzelhetetlen a lazítós időszak tojáslikőr nélkül. Ha a naptár decemberre vált, szinte a szánkban érezzük a finom ital édes, krémes ízét. De mi van akkor, ha életmódot váltunk, mert valamilyen egészségügyi kihívással szembesülünk, és száműznünk kellene bizonyos összetevők miatt a tojáslikőrt is az ünnepnapjainkból?

Vegán tojáslikőr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vegán tojáslikőr

Nincs mit tenni, az összetevőket kell megváltoztatnunk, ha például vegánként is élveznénk ennek a finomságnak az ízét!

Tojáslikőr, ha vegánként készíted

Szerezd be a következő hozzávalókat, és már készítheted is a tojás nélküli tojásos finomságot:

  • 3 evőkanál cukor

  • 5 dl növényi tej

  • 37 gramm vaníliás pudingpor

  • 1 db vaníliarúd

  • 8 dkg porcukor

  • 1,5 dl rum

  • növényi tejszín

  • kurkuma (elhagyható, csak a színezéshez szükséges)

A tejet egy edénybe kezd el melegíteni, de ügyelj, hogy ne égjen le. A pudingot a cukorral és egy kevés növényi tejjel keverd simára. Az egészet tedd egy edénybe, és forrald fel még egyszer, majd rakd félre és hagyd kihűlni. Ha kihűlt, add hozzá a vanília kikapart magját, majd keverd bele a porcukrot és a rumot. Az egészet keverd simára robotgéppel, adj hozzá egy kis kurkumát a színe miatt, majd egy kevés növényi tejszínt a még krémesebb állag eléréséhez. Töltsd üvegbe, és a szervírozásig tartsd a „hűvösön”!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...