2021.09.19. 17:52:02 7684 252

Top 5 film – Az őszi hangulatért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyárnak vége, és a fürdőruhát felváltja a réteges öltözet, a hideg italok helyett forró csokoládét, vagy teát szürcsölgetünk a meleg takaró alól. A falevelek hullani kezdenek, az időjárás is egyre borúsabb. Azonban az ősznek is van egy olyan bája, amiért csak imádni és rajongani lehet. Összeválogattunk nektek 5 filmet, amitől garantáltan őszi hangulatba kerültök!

Közös filmnézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Közös filmnézés

1. Ősz New Yorkban

Bár már többször szó esett erről a filmről, de valószínűleg ez az egyik legősziesebb film, amelyet ajánlhatunk, és a gyönyörű helyszínek látványán túl a szemeinket sem hagyja szárazon. A főszereplő a hölgyek kedvence: Richard Gere, aki Willt alakítja. Egy igazi szívtipró, aki imádja az életet és vele együtt természetesen a szebbik nemet is. Amíg meg nem látja a Nőt, aki mérhetetlenül hasonlít egykori szerelmére, és az élete teljesen megváltozik. A történet édes és bús, de az őszi hangulatot maximálisan előcsalogatja belőlünk. Érdemes megnézni egy vasárnap délután.

2. Good Will Hunting

Okkal van dobogós helyen ez a film Robin Williams-szel, aki a Sean McGuire nevű egyetemi tanárt alakítja, egy igazi őszi hangulatot varázsol számunkra. Főszerepben a takarító srác (Matt Damon), aki kivételes tehetséggel bír, de ezt csak Sean látja. Minden segítséget megad a fiúnak, hogy a nehéz helyzete, és a kétes ügyleteiből kimászva annak szentelje az életét, amiben kifejezetten tehetséges, és ez nem más, mint a matematika.

3. Gimiboszi

Ha már az iskoláknál tartunk, ezt sem hagyhatjuk ki a listánkról. Ez a film Reese Witherspoon főszereplésével egy igazi klasszikusnak számít a kétezres évekből. A stréber Trancy, aki mindent elkövet annak érdekében, hogy ő legyen a legjobb mindenben. Azonban ezzel a suliban nem barátokat, hanem inkább ellenségeket szerez magának. Majd a diákönkormányzati választás mindent megváltoztat, na és persze a fiú, aki a vetélytársa lesz…

4. Love Story

Zsepiket elő! Ősz és szerelem Cambridge-ben. Oliver egy egyetemista kamasz, aki beleszeret Jennybe. A problémát az okozza, hogy Oliver egy gazdag család leszármazottja, ellenben Jenny szegény családból való. Dacolva a szülők ellenállásával, a szerelmesek mégis összekötik az életüket, amíg a boldogságukat be nem árnyékolja egy tragikus történés. Ha még nem láttad ezt a filmet, mindenképp meg kell nézned.

5. Harry és Sally

A film legendás őszi jelenete: séta a Central Parkban. Egy párkapcsolat alakulása Meg Ryan és Billy Crystal főszereplésével. Kapcsolatuk már a gimis években kezdődik, majd 5 év múlva egy repülőúton futnak össze újra, sokkal később pedig egy könyvtárban kerül sor véletlenszerű találkozásukra. De mit is akarnak egymástól? Édes kis film, tele hulló falevelekkel és a szerelem bájával.

Forrás: townandcountrymag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...