2020.05.25. 17:58:50 9497 304

Van kádad? Induljon a privát wellness otthonodban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Melyikünk ne vágyna egy kényeztető spa-élményre a húzós évkezdés után? Küldjük el a stresszt melegebb éghajlatra és merüljünk a habok közé! A hajunkkal és a bőrünkkel együtt a lelkünknek is tegyünk jót! A sok hab, a zene és a gyertyák szinte kötelező kellékek ilyenkor, de hogyan tehető személyesebbé a kényeztetés?

Wellness otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Wellness otthon

Az érzékszervek bevonása segít kikapcsolni folyton agyaló énünket, így izmain is könnyebben lazulnak majd el. Válasszunk a kedvünknek és ízlésünknek megfelelő fényeket és illatokat a simogató víz mellé. Csak arra vigyázzunk, hogy a bőrünk ne száradjon ki a vízben való ficánkolás közben!

Kezdd az arcoddal!

A habfürdőzés alatt kényelmesen felkenhetünk arcunkra hidratáló, ránctalanító vagy pórustisztító arcpakolást. A gőz megnyitja a pórusainkat, emiatt a hatóanyagok könnyebben felszívódhatnak bőrünk mélyebb rétegeibe.

Figyelj bőrtípusodra!

A normál bőrtípussal rendelkezők akár 20 percig is bent maradhatnak a kádban, jázminos tengeri sót és ápoló barackmag olajat azonban tegyenek a vízbe. A zsíros vagy problémás bőrűek számára fontosabb az erős izzadás a méregtelenítés elősegítésére, azonban a forró fürdővel csak csínján, mert az fokozhatja a faggyútermelést. Számukra a levendula és a citromfű a legajánlottabb.

A száraz bőrre érvényes szabály pedig az, hogy a kevesebb több: ők nem ücsöröghetnek hosszadalmasan rengeteg hab között, mert bőrük hamar elveszíti hidratáltságát. A nem szárító olajok közül leginkább a kasszia (igazi fahéj) olaj ajánlható.

Masszőr helyet…

…kerüljön elő egy hammam kesztyű és egy masszázskefe! Külön kell egy az utóbbiból az arcra is. Ezekkel, a megfelelő testápolási termékkel együtt használva, felfrissíthetjük a vérkeringésünket, és egy füst alatt megszabadulhatunk az elhalt hámsejtjeinktől is, ha közben bőrradírozó készítményeket is bevetünk.

Fürdés után…

A mindennapokban használt testápolónkat fürdőzés után illik lecserélni egy testesebb testvajra vagy szépségolajra. Az se szegje kedvünket, hogy ezek a szokásosnál lassabban szívódnak fel, ugyanis a bőrnek ilyenkor extra hidratálásra van szüksége.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...