2021.01.05. 14:57:45 9445 266

15 derűlátó idézet az újévre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Magunk mögött hagytuk a 2020-as évet, amelyről elmondhatjuk nem bánt velünk kesztyűs kézzel. Éppen ezért hoztunk nektek 15 optimista idézetet, amelyek elolvasásával derűlátóbban kezdhetjük az új évet!

Mosolyogni jó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosolyogni jó

„A remény mosolyogva lépi át az új év küszöbét, miközben azt suttogja: ez az év boldogabb lesz.” (Alfred Tennyson)

„Rászoktam az élet élvezetére. Ez aztán olyan krónikussá vált, hogy azt hiszem, már a kellemetlenségekben is örömöm lelem. Milyen jó is, ha eszembe jut, hogy nem tartanak örökké!” (Lucy Maud Montgomery)

„Amikor eltűnik valami negatív, és pozitív kerül a helyére: olyan ez, mint egy áramkör. Elég, ha csak egy biztosíték rossz, máris dobhatod ki az egész egységet. De ha kicseréled a biztosítékot, minden működik újra.” (Lewis Hamilton)

„A világot letakarni nem tudjuk. Egyetlenegy dolgot próbálunk meg: az arcunkat a napba emeljük, mert hogyha a napba nézünk, nem látjuk az árnyékot.” (Náray Tamás)

„Legyen bátorságod elviselni az élet nagy fájdalmait, türelmed szembe nézni az apróbbakkal. S mikor elvégezted napi feladatodat, békében térj nyugovóra. Isten ébren virraszt.” (Victor Hugo)

„Aki szárnyatlanul él a viharos, ködszürke Időben, nem tehet mást, mint vár – várja a jobb világot, s a partot. Így élünk. Jó azoknak, akik várni tudnak még – mert sokan már nem is várnak, egyáltalán.” (Müller Péter)

„Mindenki a sarat tapossa, csak van, aki közben a csillagokra néz.” (Oscar Wilde)

„Az igazi optimisták nincsenek meggyőződve róla, hogy minden jól fog menni, arról viszont igen, hogy nem fog minden félresikerülni.” (Jean Dutourd)

„Aki hajlandó körülnézni, mindenütt meglátja a virágokat.” (Henri Matisse)

„Javíthatatlanul optimista vagyok, bár az élet pesszimizmusra szeretne tanítani, de nem hagyom magam.” (Vekerdy Tamás)

„Az idő el tudja végezni azt, amit a dinamit sem tud megcsinálni.” (John Steinbeck)

„Előfordul az ember életében, hogy szeretne táncra perdülni olyan körülmények között, amelyek erre a legkevésbé sem alkalmasak, így annak az embernek ki kell bírnia hazáig.” (Sam Revell)

„Soha nem a pesszimisták fedezik fel a csillagok titkait, nem ők hajóznak el a feltérképezetlen világokba, és nem ők nyitnak új távlatokat az emberi szellem számára.” (Helen Keller)

„Mitől jó egy nap? Attól, hogy képesek vagyunk meglátni a jót. Hogy örülni tudunk. És attól, hogy holnap is lesz egy nap. Lehet, hogy még jobb, mint a mai.” (Janikovszky Éva)

„Minden bevégeztetett? Rendben van, akkor kezdjünk el élni!” (Albert Camus)

forrás: nlc.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...