2021.02.26. 16:34:49 8982 281

4+3 gyakorlatias tipp időhiányosoknak a súlymegtartáshoz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Aki mindig résen van és megszorítja a gyeplőt, amikor kissé szűkebbnek érzi a nadrág derekát, pontosan tudja, hogy milyen apró változtatások érnek el eredményt optimális súlyunk megtartásához. Ezek az okos kis praktikák ráadásul nem terhelik tovább az amúgy is rohanós napjainkat!

Aktív, sportos, egészséges nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Aktív, sportos, egészséges nő

Ha a rengeteg divatos diéta és az izzasztó edzések célt értek, akkor sem szabad megkönnyebbülve hátra dőlnünk! Fáradságos munkánk eredményét ne rontsuk el azzal, hogy visszatérünk az előző életmódunkhoz! Az egészséges súly megtartásához csak néhány okos szabály betartása szükséges:

Étkezéssel kapcsolatos tippek:

  1. Reggelizz minden egyes nap! Tanulmányok bizonyítják, hogy akik megtartják a 3 fő étkezést, azok BMI-je alacsonyabb, mint a nem reggeliző társaiké.
  2. A kisebb jobb! Legalábbis a tányérok tekintetében ☺ Vedd elő a kistányérokat és csapd be az agyadat: Egy teli kistányér látványa jobban fog esni, mint egy félig üres lapos tányéré.
  3. Tartsd távol magad a folyékony kalóriáktól! Cukrozott gyümölcslevek, szénsavas italok és alkohol csak kivételes esetekben érintse a poharad! Helyettük a szénsavmentes víz (frissen facsart citromlével), natúr teák, alacsony zsírtartalmú tej és a frissen facsart gyümölcslevek a nyerők!
  4. Zárjon be a… konyha! Csak semmi éjszakai nasi! Sőt, az időben elfogyasztott vacsora után se együnk már; ugyancsak felejtős a tv-nézés közben való rágcsálgatás is.

Egyéb életmódbeli praktikák:

  1. Pár lépéssel mindig legyen több! Azaz a lépésszámláló jó barátunk, no meg lift helyett a lépcső. Annyival nem kerül több idődbe, mint amennyire hasznos.
  2. Száműzd a bő ruhákat a szekrény mélyére! Először is légy büszke az elért eredményekre, másrészt szűkebb ruhákban előbb fel fog tűnni (és zavarni), ha felszalad pár nem kívánt kiló, így időben vészharangot kongathatsz.
  3. Aludj többet! A sokadik sorozatrész és a telefon nyomkodása helyett válaszd a szépítő alvást! Anyagcseréd mellett bőröd is meg fogja köszönni, nem mellékesen pedig hamar élvezni fogod a kipihenten történő ébredést is.

Forrás: webmd.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...