2023.06.17. 08:42:52 5470 189

A női vonzerő titka
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A női vonzerő titka valószínűleg örök talány marad. Rengeteg cikk, film és tréning témája, mégis az az érzésünk, hogy csak egyre több kérdés merül fel ezzel kapcsolatban. A következőkben eljátszunk azzal a gondolattal, hogy létezik tökéletes(?) ember, és azt mutatjuk meg, mit kell ahhoz “tudni” egy nőnek, hogy a férfiak nagyra értékeljék és csodálják őt, miközben hisszük, mind értékesek, egyediek vagyunk. Tanulni azért sosem árt!

Nő a természetben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nő a természetben

Mitől vonzó a nő?

Amikor a vonzerő valahogy teljesen természetessé válik egy nő számára. Észre sem veszi, azaz nem törődik igazán vele, nem görcsöl rá. Nem akar mindenáron szép és elbűvölő lenni, de képes irányítani azt, hogy hogyan néz ki. Nem erőlteti magára a mosolyt és nem is sminkeli magát agyon. Csupán akkor is bájos és ragyogó, amikor ezt senki nem látja. Nem csak akkor igyekszik jól érezni magát, amikor társaságban van. Élvezi az egyedüllétet és nem akar másoknak megfelelni.

Energikus, de ismeri a határokat

Bármivel van elfoglalva, bármennyit is dolgozik, sosem merül ki teljesen. Nem akar mindenáron tökéletes lenni és erején felül teljesíteni mindenütt. Bármennyire is igyekszik az ember, minél jobban hajt, annál jobban belefárad és nem bír a mókuskerékkel. Mi értelme van annak, ha nem tudunk örülni annak, amit csinálunk? Szeretni önmagunkat azt is jelenti, hogy megállunk olykor és tudjuk, ismerjük a határainkat. Ha nyugodt és kiegyensúlyozott egy nő, akkor képes igazán kiteljesedni. Mindig fel kell tölteni az "akkumulátorokat" és csak így tud elbűvölő lenni, fényt és örömet lopni mások életébe.

A lelki jóllét rendkívül fontos

Egy igazi nő sosem haraggal szemléli a világot önmaga körül. Nem veszi személyes sértésnek, ha nehézségekbe és problémákba ütközik. Ezek számára inkább kihívást és erőpróbát jelentenek. A sors sosem ellenünk dolgozik, ezt ne felejtsük el. Ha csak sajnáljuk önmagunkat, azzal nem változtatunk az eseményeken. Csakis rajtunk múlik, hogy áldozatokká válunk, vagy mélységes nyugalommal vesszük az akadályokat. A férfiak pedig csak csodálni tudják egy nő belülről fakadó erejét.

A bókok fogadásához külön érzék kell

A stílusos nő érzi, ha a figyelem középpontjába kerül. Nem zárkózik el a csodáló pillantások és a dicsérő szavak elől, képes élvezni a népszerűséget. Pontosan tudja, hogy mennyit is ér, és ezt nem rejtegeti. Lazán és magától értetődőnek veszi a figyelmes szavakat, egy kis kedves mosollyal díjazza az igyekezetet.

Jól érzi magát a saját bőrében és szereti a testét, bármilyen is az

Nem a divatlap címlapjáról lépett le, de tisztában van az előnyeivel. Nem érdeklik a sztereotípiák és nem törődik a legújabb divattal. Pontosan tudja mi és hogyan áll jól neki, azt pedig nem fél viselni is. Elragadó, bármit is vesz fel, mert képes jól érezni magát abban. Törődik a testével, ápolt és igényes. Mindig meg tud jelenni, akár a munkahelyéről, akár szülői értekezletről, akár egy opera előadásról is legyen szó.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...