2024.05.10. 08:25:02 5543 205

A világ legegyszerűbb muffinja – Fehérjedús finomság rohanós reggelekre vagy lazulós délutánokra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hétvégékben nem csak azt szeretjük, hogy sokáig, de legalábbis egy kicsit tovább lustálkodhatunk, hanem azt is, hogy jut időnk leülni és szépen komótosan megreggelizni a szépen megterített asztalnál. Bezzeg a hétköznapokon… akkor csak a rohanás van!

Túró - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Túró

Ezzel a rohanással sajnos együtt jár az is, hogy az egészséges reggeliről valamiért megfeledkezünk. Bekapunk valamit, egy bárhol, bármikor elérhető, péksütit összedobunk egy önmagát egészségesnek álcázó, valójában igazi cukor és szénhidrátbomba hírében álló instant zabkását, vagy ami még jobb, kihagyjuk a legelső étkezést, és egy jó nagy bögre tejeskávét burítunk magunkba. Ha a fentebb is írt okokból Te is gyakran kihagyod a reggelit, akkor van egy szuper hírünk és egy tuti receptünk! Szerezd be a hozzávalókat és irány a konyha! Lehet belőle gyors reggeli, vagy szuper kis uzsonna, akár több napon keresztül is!

  • 35 dkg túró

  • 6 db tojás

  • 1 üveg paprika antipasti (lehet házi is)

Szeld fel a paprikát apró darabokra. Keverd össze a túrót a tojásokkal, tedd bele a paprikát és alaposan forgasd vele a masszát. Kenj ki muffinformát, adagold szét a „tésztát” a mélyedésekbe, majd told be az előzőleg 200 °C-ra előmelegített sütőbe. 15-20 perc alatt süsd készre.

Forrás: brigitte.de/ Marie Mühlenberg

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...