2021.05.23. 17:47:41 13086 312

Akarsz egy jót nevetni? – Gyönyörködj esküvői torta”csodákban”!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Májusban indul az esküvői szezon. Igaz, tavaly, és valószínűleg még az idei sem lesz olyan, mint az eddigiek. Talán most már lazíthatunk egy kicsit, de egyelőre nehéz elképzelni a nagy, több száz fős lagzikat. Ám legyen akármilyen kicsi vagy nagy egy esküvő, egyvalami nem hiányozhat: a torta!

Esküvői torta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Esküvői torta

Vagyis inkább torták, mert egy viszonylag nagy, de akár egy közepes méretű lagziban is sorakoznak a kisebb vagy nagyobb, krémes, feliratos, marcipán bevonatú, mindenféle ízű és formájú csodák. De esküvői torta, amit az ifjú pár együtt vág fel, csak egy van. Ennek olyannak kell lennie, amilyet a szerelmesek megálmodtak maguknak. Jó esetben így is sikerül. Ám van, hogy közbejön valami… Így születnek ezek a „szépségek”! Csemegézz!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...