2024.06.29. 17:45:11 5912 208

Árulkodó fogások! – Ez jellemző rád, ha így fogod a ceruzát
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Viselkedésünk, öltözködésünk sok mindent elárulhat személyiségünkről. Nagy valószínűséggel már első alkalommal kialakul rólunk egy kép attól függően, éppen mit viselünk, milyen a frizuránk, vagy éppen milyen kiegészítőket, körömlakkot viselünk. Sőt, a ceruzafogásunk is utalhat személyiségünkre.

Ceruza Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ceruza Fotó: 123rf.hu

Nem mintha mostanában túl sokszor ragadnánk tollat, ceruzát, hiszen ott van a telefon, laptop, számítógép billentyűzete, amin pötyöghetünk. De egyszer-egyszer íróeszköz kerül a kezedbe, figyeld meg, hogyan tartod a tollat, ceruzát. Ezt árulja el a személyiségedről.

Ilyen vagy, ha tollad…

-… a mutató-, a középső- és a hüvelykujjad között tartod: A végletek embere vagy. Míg egyik nap teljes nyugalommal viseled a legbosszantóbb helyzeteket, addig egy másik nap annak tizedéért felhúzod magad. Ugyanígy vagy a döntésekkel is: van, hogy alaposan körbejárod, megrágod a problémát, máskor pedig másodpercek alatt meghozol egy döntést.

-… a mutató-, hüvelyk- és gyűrűsujjad között landol: ilyen egy igazi életigenlő ember, aki mindenben a kalandot keresi. Csak így tovább!

-… a mutató- és középsőujjad között érzi magát a legjobban: ha lelkizésről van szó, Rád mindig lehet számítani. Képes vagy a legmélyebb érzelmeidet is megosztani, de azt azért már megválogatod, kinek. Mások lelkével és érzéseivel is törődsz, ami a mai világban nagy kincs!

-… a mutató- és a hüvelykujjad között fogod: nyitott vagy az újdonságokra, szeretsz új dolgokat, új embereket megismerni, de egyértelműen meghúzod a határokat és be is tartod azokat.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...