2024.08.25. 08:26:57 6534 194

Az ágy melyik felén alszol? – Ezt árulja el Rólad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az, hogy egy pár tagjai hol alszanak az ágyban, többet elárulhat a kapcsolatukról, illetve a személyiségükről, mint gondolnánk. Az ágybeli pozíciók nemcsak kényelmi szempontokat tükröznek, hanem mélyebb érzelmi és pszichológiai vonatkozásai is lehetnek. Te az ágy melyik felén szeretsz aludni?

Szerelmes pár az ágyban Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmes pár az ágyban Fotó: 123rf.hu

Az alvási szokások tehát nemcsak a kényelemről, hanem természetünkről is sokat elárulhatnak. Ismerjük meg, mit mondhat el rólunk és párkapcsolatunkról az, hogy ki hol alszik az ágyban!

  • Bejön neked a jobb oldal? Akkor általánosságban elmondható, hogy egy picit pesszimistább vagy az átlagnál. Egyesek szerint az ágy jobb oldalán pihenők jobban is keresnek, bár erre nem vennénk mérget.:)

  • Ha a bal oldal a szimpibb! Ha ezt az részt választod, magabiztosabb vagy, a munka területén is az elégedettebbek közé tartozol. Ha egy-egy nehezebb szituációt dob eléd az élet, akkor is megőrzöd a hidegvéred.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...