2024.05.31. 17:40:42 6352 230

Az én párkapcsolatom tökéletes – Vagy mégsem?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretjük azt hinni, hogy az életünkben minden tökéletes. Nyilván előfordulhat, hogy így is van. De aztán az is megeshet, hogy csak álltatjuk magunkat, és közben a szívünk mélyén sejtjük, hogy valami nem stimmel. Egyszerűen nem vesszük észre a jeleket, vagy szimplán nem is akarunk tudomást venni róluk.

Szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelem

Pedig sokszor szemmel látható jele van annak, hogy a szerelem egy kicsit betegeskedik. Figyelj egy kicsit jobban a jelekre, és próbáld menteni a menthetőt.

  • Már az is zavar, ha a közeledben van? Ha a párunk a közelünkben van, jó esetben nyugodtak vagyunk. Ha azonban már-már attól is idegesek leszünk, hogy levegőt vesz mellettünk, akkor érdemes azon elgondolkodni, mi lehet a gond, és megoldani, ha meg lehet!

  • Csak Te, Te és Te! A viták, beszélgetések alkalmával hajlamos vagy csak a saját nézőpontodat nézni, azt figyelni, neked mi a fontos, mi a jó? Ha szeretsz valakit, tekintettel vagy a másikra. Ha nem érdekel a másik véleménye, nézőpontja, érdemes elgondolkozni, mennyire vagytok még fontosak egymásnak.

  • Soha nincs időd rá! Nézz magadba, és légy őszinte: tényleg nincs időd a partneredre, vagy nem is igazán akarsz rá időt szánni? Valóban dolgod van, vagy csak a kifogást keresed, hogy még csak esélye se legyen annak, hogy közös programot szervezzetek? Ha nem is akarsz vele lenni, érdemes átgondolni, akarod-e még folytatni vele?

  • Már listád van? Ha nem is egy igazi lista, gondolatban gyűjtöd, mi a problémád a másikkal, milyen neked nem tetsző hibái vannak. És nem vagy rest egy-egy vita alkalmával ezt jól a fejéhez is vágni. Szerinted tényleg ez a szerelem?

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...