2024.07.27. 08:31:54 5520 183

Az örök fiatalság titka…? – Majdnem!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi nők, ha kívánhatnánk a „tündér keresztanyánktól”, az egyik kérésünk biztosan az lenne (amellett persze, hogy bármennyit ehetünk, soha nem hízunk:)), hogy a bőrünk maradjon sokáig feszes, ragyogó, a ráncokat pedig még csak hírből se ismerjük!

Fiatal bőr Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fiatal bőr Fotó: 123rf.hu

Bizony, jó lenne, a plasztikai sebészek kivételével sok mindenki üdvözölné az ötletet. A keresztanyukák általában tényleg tündérek, csak varázspálca és varázserő nélkül, úgyhogy kénytelenek vagyunk mi magunk orvosolni a problémát. Lássuk, mire is érdemes figyelni a napi bőrápolás során, hogy megőrizzük bőrünk ragyogását!

Már nem hanyagolhatod!

Ugyan túlzásba esni nem szabad, pláne nem nyáron, de az arc rendszeres radírozásáról azért nem szabad megfeledkeznünk. Hetente nem árt eltávolítani az elhalt hámsejteket egy finom szemcsés, nem durva bőrradírral!

Róla se feledkezz meg!

Egy idő után a nyak, dekoltázs bőre is a napi bőrápolás szerves résztvevője kell, hogy legyen! Ne hagyd ki ezt a területet sem, ha azt szeretnéd, hogy az összhatás tökéletes legyen!

Most már igenis kell a rutin!

Ha eddig nem volt meg a reggeli/esti bőrápolási rituáléd, most már bizony muszáj lesz egy rendszert behozni az életedbe, és a bőrödnek, bőrtípusodnak megfelelő készítményeket beszerezni.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...