2023.03.27. 14:06:02 7645 280

Biztos, hogy fogynod kell? – 3+1 jel, hogy pont jó vagy!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy közeledik az igazi tavasz, és érkezik aztán a nyár, úgy nő rajtunk a stressz, hogy bizony idén tökéletes bikinitestet „kell” villantanunk. Legalábbis a reklámok, közösségi média, női magazinok mind-mind ezt sugallják. Pedig lehet, már pontosan elértük a nekünk ideális súlyt, testet!

Diéta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Diéta

Ha az újévi fogadalom nem jött össze, legtöbbünk márciusban újabb őrült harcba kezd a kilók ellen. Ha meg is indulnak a kilók lefelé, egy idő után jön a stagnálás. Van, akinél ez után újra beindul a fogyás, ám van, akinél meg sem moccan a mérleg. Mi lenne, ha nem csak azzal a fránya géppel méregetnéd magad, hanem másként próbálnád kideríteni, még mennyi az annyi? Van-e egyáltalán még valamennyi?

Azt azért jó, ha tudod…

… hogy a mérleg csupán a súlyodat mutatja, a testösszetételt nem. Nem tudod például, mennyi az izom-zsír arány a testeden. És az sem biztos, hogy a BMI kell, hogy a fő iránymutatód legyen!

Tényleg fogynod kell még?

Ha nem tudod a választ, menj végig a következő néhány ponton és a válaszaidnak megfelelően dönts, szükséges-e továbbra is sanyargatnod magad?

Nézz a tükörbe!

Ha tetszik, amit ott látsz, egy percig se gondolkozz, hogy valamit rosszul csinálsz, vagy hogy még fogynod kellene! Valószínűleg megvan a számodra ideális forma, izom-zsír arány.

Próbáld fel!

A kedvenc/a legújabb/ a motivációs ruhadarabodat. Úgy áll rajtad, ahogy szeretnéd? Kényelmes, nem szorít, nem vág be? Akkor már csak azon kell dolgoznod, hogy megtartsd ezt a formát!

Jól érzed magad?

Úgy érzed, kicsattansz az egészségtől? Nem vagy éhes, de nem is érzed úgy magad, mintha állandóan tele lenne a pocakod. Van mindenhez energiád, nem vagy kedvetlen és főleg állandóan morcos, valójában az éhségtől? Akkor felesleges magad azzal idegesíteni, hogy méregeted magad, mert megvan az esélye, hogy a kilóidat illetően pont jó vagy!

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...