2024.03.10. 12:33:04 8419 300

Csak ne éhgyomorra! – 3+1 étel, amit nem tolerál az üres pocakod! 1.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Te is ébredsz néha úgy, hogy azt érzed bármit meg tudnál enni, bármekkora mennyiségben, amit csak eléd tesznek. Bizony, nem ritka, hogy az embert már kora reggel elkapja az éhség, ilyenkor aztán ide gyorsan az első ehető dologgal!

Saláta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Saláta

Csak szólunk, csínján azzal a reggeli habzsi-dőzsivel, mert a gyomrod nem tolerál majd mindent, amiről Te azt gondolod, jót tesz neki! Íme, néhány reggeli tiltólistát étel, ha elkerülnéd az egész napos pocakfájdalmat!

  • Bármikor jó, de reggel inkább kerüld! A korai órákban szívesen fogyasztasz egy kis joghurtot némi gyümölccsel és gabonával megszórva? A joghurt amúgy egy nagyon finom és hasznos étel lehet, ha eszel tejterméket és az emésztésed is ki van vele békülve. Ám reggel pont a hasznos bacikra van rossz hatással és még a gyomornedveket is megzavarhatja.

  • Egy szuper saláta jöhet? Természetesen nyers zöldségekből, hiszen azokból a legjobb, nem? De bizony, de a salátát rakd el inkább ebédre vagy vacsira, mert reggel éhgyomorra csak felpuffaszt.

  • A mindig közkedvelt! A legtöbbünk reggelire még mindig valamilyen lisztes, cukros, még rosszabb esetben élesztős péksüteményt vesz magához. Utóbbi esetben garantált a puffadás, és az egész napos diszkomfort érzés! Kell ez neked?

  • Az lehet, hogy felébreszt, de… Te is kávéval indítod a reggelt? Aztán pedig nem is tudod, mitől fáj a gyomrod egész nap? Hát a korai órákban, éhgyomorra elfogyasztott fekete ital a felelős érte! A benne lévő sav megbánhatja a teljesen üres pocakodat!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...