2023.12.10. 17:45:18 8490 280

Ébredj fel! – Kerüld el a téli depit!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába a közelgő karácsony, a néha-néha előbújó nap, a téli rossz hangulatunkon ez nemigen tud változtatni. Legszívesebben ilyenkor olyanok lennénk, mint egy mackó: bebújnánk a barlangunkba és tavaszig ki sem tennénk a lábunkat onnan. De mi nem vagyunk medvék, sajnos…

Téli depresszió - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Téli depresszió

Meglehet, az állandó fáradtság, dekoncentráltság mögött egy kis téli melankólia áll! Nézz a dolgok mögé, ezek az egyértelmű jelei:

  • Ide az édessel! Minden mennyiségben! Hiába a gondosan elkészített reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora, Te állandóan éhes vagy, és természetesen mindig valamilyen édeset kívánsz. Ha egyéb dolog, egészségügyi probléma, vitaminhiány nem áll a dolog hátterében, akkor meglehet, utolért a téli depi.

  • A hangulatod finoman szólva sem remek! Hiába a karácsonyi dallamok tömkelege, a csillogó-villogó kirakatok, a feldíszített karácsonyfák, a hangulatod a béka nemesebbik fele alatt van. Hát, sajnos az ünnepi hangulat nem jön csak úgy magától, azért tenni is kell.

  • Te vagy az alvás világbajnoka? Ha az elmúlt hetekben egyértelműen igaz ez Rád, alig bírsz kikászálódni az ágyból, egyértelműen a téli depi jelét mutatod! Ugyan a csökkent melatonin termelés miatt is alakulhat így, azért azt érzed magadon, ha ez mégsem csak ez miatt van.

Queen: A Winter's Tale

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...