2024.06.30. 08:31:01 5226 190

Édesburgonya, grillre vele! – Ha variálnál a köreten!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyobb dolgok! Ez az élet minden területén igaz, így nem marad ki a receptek, finom ételek világa sem. Itt a grillszezon, úgyhogy minden ötlet jól jöhet, amivel feldobhatjuk a finom husik, salik amúgy egyáltalán nem unalmas világát.

Grillezett zöldségek Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Grillezett zöldségek Fotó: 123rf.hu

Ha új ötletekre vágysz, nyitott vagy az újdonságokra a grillezés terén, akkor itt a lehetőség valami újat kipróbálni. Grilleztél már édesburgonyát? A recept elolvasása után fogsz, hidd el!

Édesburgonya, grillezve

Hozzávalók:

  • 1 db bio lime

  • 4 evőkanál olívaolaj

  • 4 db édesburgonya

  • 6 szál kakukkfű vagy rozmaring

  • só, bors

Az édesburgonyákat hámozd meg, és szeld körülbelül 1 centiméter vastag karikákra. A kakukkfű leveleket távolítsd el az ágról, és szeld apró darabokra. A lime héját reszeld le, majd keverd össze az olívaolajjal. Ehhez mehet a kakukkfű, majd az egészet ízesítsd sóval, borssal ízlésed szerint. Oszlasd el a keveréket az édesburgonya szeleteken, majd mehet is a grillre a gumós. Forgasd meg őket és süsd ropogósra!

Forrás: essen-und-trinken.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...