2024.02.27. 17:49:20 7664 260

Édességgel az egészségért: Cukor- tej - és gluténmentes csokis avokádó mousse
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az egészséges életmódra való törekvés során az étrendünk összeállítása kulcsfontosságú szerepet játszik. A cukormentes receptek segítenek abban, hogy élvezetes és egészséges ételeket készíthessünk, amelyek nem csak finomak, de a testünknek is jót tesznek. Ebben a cikkben egy cukormentes csokoládés avokádó mousse recepttel ismerkedünk meg, amely a „bűnözést” megbocsáthatóvá teszi.

Csokis avokádó mousse - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csokis avokádó mousse

A cukormentes receptek, mint ez a csokoládés avokádó mousse, hozzájárulhatnak a vércukorszint stabilizálásához. Az eritrit és más cukorhelyettesítők olyan édesítőszerek, amelyek édes ízt adnak az ételeknek anélkül, hogy jelentős hatással lennének a vércukorszintre. Az avokádó nem csak egy egészséges zsírokat tartalmazó gyümölcs, de textúrájával és enyhe ízével kiváló alapanyaga lehet a desszerteknek.

Hozzávalók:

  • 2 érett avokádó

  • 1/4 csésze kókusztej vagy mandulatej

  • 1/4 csésze kakaópor (cukormentes)

  • 1/4 csésze eritrit vagy más cukorhelyettesítő

  • 1 teáskanál vanília kivonat

  • csipet só

Elkészítés:

Vágd ketté az érett avokádókat, távolítsd el a magokat, majd kanalazd ki a húsukat egy tálba. Helyezd az avokádót, a kókusztejet vagy mandulatejet, a kakaóport, az eritritet, a vanília kivonatot és a sót egy turmixgépbe vagy magas falú edénybe. Turmixold össze az összetevőket, amíg egy sima és krémes masszát nem kapsz. Tálald az elkészült mousse-t kis adagokban poharakban vagy tálkákban. Díszítheted friss gyümölcsökkel, mentalevelekkel vagy egy csipetnyi kakaóporral.

Próbáld ki ezt az egyszerű és ízletes receptet, és élvezd a cukormentes édességek világát!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...