2021.09.26. 11:00:28 7611 249

Egy kis sajttal minden jobb – Sokkal meg pláne, még a spenót is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szerencsére ma már tudjuk, hogy spenótból nem csak főzelék készülhet, hanem rengeteg finomság alapja lehet. Gyakorlott, vagy éppen gyakorlatlan háziasszonyként abban is biztosak lehetünk, hogy a sajt sok mindent feldob. Hát még a sok sajt!

Spenót - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Spenót

Ha kombináljuk a spenóttal, akkor pedig mindenféle remek finomság készülhet ezekből a hozzávalókból. Szóval, végy egy kis spenótot, rengeteg sajtot, meg még néhány hozzávalót és készítsd el a videón szereplő recepteket!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...