2022.01.13. 17:15:00 9478 315

Egy titkos összetevő: Sült zöldségek különleges acai olajjal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha azt hiszed, hogy a finom ízű ételek mind egészségtelenek, van egy jó hírünk! A sült zöldségek úgy maradhatnak minél egészségesebbek, hogy közben még finomak is lesznek! Kelbimbó, répa, édesburgonya? Felejtsd el a sót és borsot, és ízesíts valami váratlannal!

Acai olaj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Acai olaj

Egyetlen egyszerű, de egészséges hozzávaló tökéletes kiegészítője lehet az unalmasnak tartott zöldségköretnek. Párolás helyett sütőbe vele! Öntsd nyakon a zöldségeket egy szuper olajjal, aminek íze a halaktól kezdve a csirkén át a marháig mindenhez passzol!

Sült zöldségek acai olajjal

Hozzávalók:

  • 4-5 kelbimbó
  • 4-5 sárgarépa
  • 2 db cékla
  • 2 kis fej lilahagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 szár friss rozmaring
  • acai olaj

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt, miközben bekenjük a céklákat az acai olajjal, és becsomagoljuk. mindet fóliába. 30 percig süssük sütőben.

  2. Ezalatt tegyünk egy tepsibe sütőpapírt, amire tegyük rá a felvágott kelbimbót és lilahagymát a felszelt sárgarépával. Adjuk hozzá a zöldségekhez a hámozott fokhagymagerezdeket és a rozmaringot, majd öntsünk rájuk úgy 2 evőkanál acai olajat. Süssük a zöldségeket 20 percig.

  3. Végezetül a feldarabolt sült céklát keverjük össze a a többi sült zöldséggel, de a rozmaringot vegyük ki belőle sütés után.

Grillezett sajttal tálalva szintén remek főétel válhat belőle húsmentesen étkezők számára.

Az acai olaj felhasználása azért olyan áldásos, mert egészséges zsírokban és antioxidánsokban is gazdag. Az olaj maga világos piros vagy rózsaszínes színű, de nem változtatja meg az étel színét.

Forrás: www.divine.ca

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...