2021.07.31. 10:59:28 8090 241

Érezd magad otthon a természetben is… és egyél jókat! – Kajatippek kempingezéshez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki szerint kempingezni életforma. Van ebben valami, hiszen az otthon kényelmét feladva, bizonyos szempontból nehezített körülmények között kellene megoldanunk a mindennapokat, a szabadságunk alatt. A házi kosztnak viszont ilyenkor sincs párja.

Kempingezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kempingezés

Azt már tudjuk, mit érdemes eltennünk, ha a kempingben is szeretnénk a háztartásunk kényelmét élvezni. Most megnézzük, mit tudunk főzni, ha nomádabb körülmények között kell megoldanunk a család élelmezését.

  • Imádsz bográcsozni? Akkor Tiéd a terep! Egy jó paprikás krumpli, gulyás, pörkölt, de még akár hagymás, vagy chilis bab is készülhet a bográcsban.

  • Jöhetnek a tészták! No, és persze az előre elkészített szószok! Természetesen kerülhet a tésztára házilag készített szósz is, amit akár fagyasztva is elhozhattok magatokkal. De ilyenkor senki nem néz majd furcsán, ha a bolti üveges verzióra esik a választásotok! De ha maradtok az örök klasszikus, túrós, vagy éppen sajtos-tejfölös verziónál, az is szuper!

  • **Ha bátor vagy***, készíthetsz akár palacsintát is. A száraz hozzávalóit érdemes már otthon, egy nagyobb befőttes üvegben összekeverni, és sütés előtt a tojást, szódát hozzátenni.

  • Változatosan elkészíthető, mégis egyszerű, mi az? Naná, hogy a lecsó! Ehetitek friss, puha kenyérrel, tojással, egyéb zöldséggel (cukkini, káposzta, krumpli, bab) megbolondítva.

  • Már csak a sör kell! Mert a virsli mustárral és friss kenyérrel biztos szerepel majd a kempinges menüsorotokban!

  • Ha könnyedebb fogásra vágynál! Dobj össze egy finom salátát! Apríts össze zöldségeket, tehetsz bele felkockázott sajtot, vagy éppen húst. Ha tartalmasabbra vágysz, a tészta itt is segítségedre lesz, hiszen egy szuper tésztasalátának kevesen tudnak csak ellenállni!

Ötlet: parkkemping.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...