2024.10.20. 08:26:58 4330 175

Fiatalos bőr, természetesen! – 3+1 tipp a botoxmentes bőrért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A bőr öregedése természetes folyamat, amely az idő múlásával mindenkinél bekövetkezik. Ahogy a kollagéntermelés csökken, a bőr veszít rugalmasságából, és megjelennek az első ráncok. Bár sokan a botoxot választják a ráncok elleni küzdelemben, számos természetes módja van annak, hogy megőrizd bőröd fiatalos megjelenését, anélkül hogy tű alá kellene feküdnöd.

Szép bőr Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép bőr Fotó: 123rf.hu

A megfelelő hidratálás, a rendszeres fényvédelem és az antioxidánsokban gazdag étrend segíthet a bőr védelmében. Az arcmasszázsok és bőrfeszesítő krémek szintén stimulálják a kollagéntermelést, így segítenek megelőzni a ráncok kialakulását. Ezen kívül az elegendő alvás és a stressz minimalizálása is fontos tényezők, mivel ezek jelentős hatással vannak a bőr állapotára. A botox elkerülése nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a fiatalos megjelenésről – a természetes bőrápolási módszerekkel sokáig megőrizheted a friss, üde kinézetet.

  • Hidratálás! Habár bőrünkben az öregedési folyamatok már a húszas éveink végén elkezdődnek, valamiért az első megjelenő jelekig hajlamosak vagyunk elhanyagolni legnagyobb szervünket. Pedig a napi folyadékbevitel is sokat segíthet, 2-3 liter tiszta víz lecsúszhat minden nap.

  • Fényvédelem! Ugyan a nyárnak már rég vége, de a Nap szerencsére még simogat éltető sugaraival. Éppen ezért nem szabad megfeledkeznünk a fényvédelemről!

  • Táplálkozás! Sok nyers zöldség, sok nyers gyümölcs, a fentebb is írt folyadékpótlás, lehetőleg tiszta víz formájában. Tudjuk, sokszor csábító egy-egy szelet süti, vagy egy (vagy sok) kocka csoki, de hidd el, hosszú távon megéri lemondani róla.

  • Táplálás! Hogy bőröd sokáig ragyogjon, fontos, hogy megtaláld a számodra megfelelő készítményeket, és lehetőleg rendszeresen használd is őket!

Forrás: hazipatika.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...