2024.06.14. 17:45:35 5903 206

Finom, hűsítő koktél csajos estékhez!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amíg benne vagyunk a mókuskerékben, igazából észre sem vesszük, mennyire pörgünk. Elfáradni elfáradunk, talán néha még fel is lázad a testünk, lelkünk, hogy most már elég, de nincs idő megállni. És amikor végre összejön egy mozi, kettesben a pároddal, vagy egy barátnős este, akkor jössz rá, mi is hiányzik valójában.

Aperol koktél  Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Aperol koktél Fotó: 123rf.hu

Mindenkit megnyugtatok, ezek nem egy mártír anya sajnáltató sorai akartak lenni. De bizony van olyan, hogy jól esik egy-egy estére megszökni, kiszakadni a mókuskerékből és egy laza vagy éppen komoly beszélgetés keretén belül eltölteni néhány órácskát a barátainkkal. És bizony, ehhez alkalmanként jól esik elkortyolgatni egy pohár bort, egy laza fröccsöt, vagy éppen egy csajos koktélt. Utóbbihoz mutatjuk is a hozzávalókat!

Jégkása, szigorúan felnőtteknek!:)

A jeges aperol hozzávalói és elkészítési módja:

  • 1,2 dl prosecco

  • 0,6 dl aperol

  • 2 dl narancslé (a legjobb a frissen facsart)

  • 15 dkg jégkocka

  • 1 db narancs a díszítéshez

Előkészítés: a narancslevet előző este öntsd jégkockatartóba, majd mehet is a fagyasztóba. Másnap a megfagyott gyümölcslevet, a jégkockákat, az apertolt, a proseccot tedd egy edénybe és botmixerrel készíts belőle jégkását. Adagold 2 pohárba, majd díszítsd az előzőleg megmosott, megpucolt, szeletekre vágott naranccsal! Szürcsöld szívószállal és közben beszélgessetek és nevessetek nagyokat!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...