2024.09.30. 17:40:31 4611 171

Hurrá, újra itt van! – Ezért szuper, hogy itt az ősz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már egy hónap el is ment az őszből, úgyhogy azért volt időnk beleszokni újra a mókuskerékbe, vagy legalábbis jó úton vagyunk, hogy visszarázódjunk. Boldog nosztalgiával gondolunk vissza a mögöttünk álló gyönyörű nyárra, és már nem a következő után vágyódunk, hanem élvezni szeretnénk az őszt annak minden szépségével együtt.

Ősz Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ősz Fotó: 123rf.hu

És hogy miért is csodálatos ez a szépséges évszak?

Már nem éget a Nap!

Idén nyáron bőven kijutott nekünk a jó időből, sőt, a perzselő forróságból is! Elviselhetetlen melegek voltak több héten keresztül, úgyhogy ezek után igazán jól esik a hűvös őszi szellő. Végre nyugodtan sétálhatunk délelőtt, délután, vagy a nap bármely szakában, mert nem kell attól tartanunk, hogy hőgutát kapunk, vagy éppen szénné égünk kapunk.

Jöhet a pihi!

Ti is sokat jöttetek-mentetek a nyáron? Volt strandolás, kirándulás, vendégsereg és Ti is sokat vendégeskedtetek? Akkor most eljött az ideje, hogy mindezt kipihenjétek! Jöhetnek a bekuckózós délutánok, esték, a könyvek, sorozatok. Mire kicsit beleuntok, máris jön az adventi forgatag!

Elő a fakanállal!

Nyáron, a nagy melegben nem igazán volt se kedved, se energiád főzni, sütni? A strandkaják finomak, de legyünk őszinték: azokat is meg lehet unni. Hát most eljött az idő újra! Kísérletezz új receptekkel, próbálj ki új ízeket, fűszereket!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...