2023.09.05. 15:36:19 9242 300

Ilyen előnyökkel járhat, ha pulykahús kerül a menübe
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A pulykahús fogyasztásának számos pozitív hatása van az egészségre és az ízlelőbimbókra egyaránt. Néhány ok, amiért érdemes a mai menühöz a pulykát választani!

Hamburger avokádóval - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hamburger avokádóval

A pulyka húsa zsírszegény és fehérjedús alapanyag, amely segít az izmok építésében és a fogyásban. 100 gramm pulykahús csak 139 kalóriát és 2 gramm zsírt tartalmaz, de 24 gramm fehérjét.

A pulykahús B-vitaminokban gazdag, amelyek fontosak az anyagcsere, az idegrendszer és a vérképzés szempontjából. Két vastag szelet (84 gramm) a B3-vitamin 61%-át, a B6-vitamin 49%-át és a B12-vitamin 29%-át tartalmazza napi beviteli szinten.

Vastartalma magas, ami segít a vérszegénység megelőzésében és a vörösvérsejtek oxigénszállításában. A pulykahús vastartalma közel kétszerese a marhahúsénak.

Sokféleképpen elkészíthető, így nem kell attól tartani, hogy gyorsan megunjuk. Tálalható levesben, előételt, főételt, sültet állíthatunk össze vele, valamint sokféle fűszerrel és körettel kombinálható.

Érdekessége, hogy a legkevésbé allergén húsfajta, ezért gyerekeknek, kismamáknak és érzékeny gyomrúaknak is ajánlott. A bőre nélkül bármilyen fogyókúrába bátran beilleszthető.

Hoztunk is egy régebbi, nagyon finom pulykahússal készült hamburger receptet, amit ide kattintva elolvashattok, és ha meghoztuk a kedveteket, el is készíthettek! https://proaktivdirekt.com/magazin/cikk/kaliforniai-hamburger-hazi-pulykas-huspogacsaval

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...