2020.10.07. 17:59:53 13042 298

Ilyen is van? – Kapcsolaterősítő konfliktusok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kapcsolat elején, a rózsaszín ködben úszva el sem tudjuk képzelni, hogy valaha is lesz összetűzésünk a párunkkal. Aztán ahogy telnek a napok, hetek, hónapok, kerülnek felszínre az apróságok. De nincs is ezzel probléma, hiszen sokszor a konfliktus akár építő jellegű is lehet.

Párkapcsolati konfliktus - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Párkapcsolati konfliktus

Persze, csak akkor, ha a problémát sikerül közösen megoldani, úgy, hogy mindkét fél nyertesen jöjjön ki az adott szituációból!

Az a fránya pénz!

Jobb még az elején, pláne, összeköltözéskor tisztázni, ki hogyan, milyen mértékben tud hozzájárulni a közös élethez.

Egy huncut félrekacsintás

Nem árt még az elején tisztázni, melyik félnek mi fér bele flört címén. Van, akinél semmi, van, aki nem bánja, ha a másik (és így ő maga is) időnként incselkedik másokkal is. Ez vérmérséklet kérdése, de fontos, hogy ebben egy véleményen legyetek.

Eltérő „igények”

Míg az elején szinte ki sem keltek az ágyból, addig egy idő után enyhül a lendület, és kevesebbet bújtok össze. Ha mindkét félnél azonos módon esik vissza az érdeklődés, nincs belőle nézeteltérés. Ám ha ez eltérő a partnereknél, érdemes beszélni róla.

Mi a helyzet a rokonsággal?

Szintén konfliktusforrás, és érdemes még az elején tisztázni, hogy ki mennyire szeretné bevonni a családot, szülőket a kapcsolatba. Legyen szó ünnepi látogatásokról, ezeket mind-mind érdemes még az elején tisztázni!

Tényleg csak a nő dolga?

Természetesen, a háztartási teendőkről van szó. Ha már a kapcsolat elején úgy indítunk, hogy teljes mértékben kiszolgáljuk a párunkat, ne csodálkozzunk rajt, ha ez egy idő után már elvárás lesz. Fontos a munkamegosztás, hogy ez ne csak az egyik félnek legyen teher.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...