2024.05.31. 15:06:58 5916 227

Jöhet egy frissítő tavaszi koktél?;) – Miért ne?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy frissítő gyümölcsös koktél nagyszerű választás az egész heti stressz elengedéséhez, vagy éppen a hétvégi kerti partyhoz. Nemcsak finom és kellemesen hűsítő, de tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal is, ami segít felpezsdíteni az elmét és az energiaszintet. A benne lévő alkohol pedig segít egy kicsit ellazulni.

Rebarbara - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rebarbara

A gyümölcsös koktélok nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen nem csak a hatásuk kellemes, de az ízük is nagyon finom! Ha már itt a gyönyörű tavasz, és rebarbarából is van elég, legyen ez a hűsítő italunk alapja. Ezen kívül még a következő hozzávalók kellenek hozzá:

  • 6 centiliter rebarbaranektár

  • 3 cl pezsgő

  • 4 cl Aperol

  • szóda vagy szénsavas ásványvíz

  • jégkocka

  • narancsszelet

Ennél egyszerűben elkészíthető koktélt nem mostanában találsz! A jégkockákat dobd egy pohárba, majd öntsd rá a többi hozzávalót. A pohár szélére mehet egy szelet narancs, és már hörpölheted is!

Egészségedre!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...