2021.01.23. 17:45:24 11988 304

Kezdjük az alapoknál! – Puding készítése, pudingpor nélkül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor a legegyszerűbb édességek a legfinomabbak. Vegyük például a pudingot. Nem kell hozzá más, mint tej, pudingpor, cukor, egy kis keverem-kavarom és már kész is. Íze, illata gyermekkorunk békéjét juttathatja eszünkbe. Készítsünk egy finom és egyszerű desszertet, de pudingpor nélkül!

Puding - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Puding

Nem nagy ördöngösség, csupán a pudingport kell egy másik összetevőre cserélnünk és már kész is.

Puding házilag

Készítsd elő a következő hozzávalókat:

  • fél liter tej (lehet tehéntej, vagy bármilyen növényi tej)

  • 1 evőkanál cukor

  • 2 evőkanál keményítő vagy liszt

Keverd össze a keményítőt és a cukrot, némi tejjel hozzáadásával készítsd el csomómentesre. Közben forrald fel a tejet, majd add hozzá a lisztes, cukros keveréket. Keverd addig, amíg be nem sűrűsödik. Ha még krémesebbre szeretnéd a pudingodat, keverj bele felvert tojásfehérjét. Készülhet mikróban is a finomság! Ehhez keverd össze a hozzávalókat alaposan, tedd egy mikrózható edénybe, majd tedd a mikrohullámú sütőbe, körülbelül 7 percre. 4. percnél kavarj rajt még egyet, hogy elkerüld a csomósodást.

Az így elkészült krémet tovább ízesítheted:

  • Gyümölccsel, mondjuk eperrel. Pürésítsd a gyümölcsöt és keverd a házi pudinghoz.

  • Ha maradnál az alap vaníliánál, egy vaníliarúd kikapart magját tedd bele a keményítős krémbe.

  • Kakaóval. Ehhez csupán arra van szükséged, hogy belekeverj a puding alapba 1 evőkanál kakaóport. De olvaszthatsz fel csokoládét is, és azt is belecsurgathatod a krémbe.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...