2024.01.06. 08:31:34 7179 250

Lustaság, asszony a neved? – 4+1 (vicces) téli szokás, amit mi nők, előszeretettel gyakorlunk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szokták mondani, hogy a télnek is megvan a maga varázsa. Ez nagyon is igaz, hiszen legyünk csak őszinték: néha rengeteg időt és energiát spórolhatunk a hideg évszaknak köszönhetően. Hiszen mennyi mindent nem kell megtennünk a fagyos hónapokban!:)

Lustálkodás:) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lustálkodás:)

Nyilván a férfiaknak is megvan a maguk listája, mennyi mindennel tudnak időt és energiát spórolni bizonyos évszakokban, ám mi most koncentráljunk a gyengébbik nemre és arra, mennyi trükköt be tudnak vetni annak érdekében, hogy több idő jusson más, fontosabb dologra. Egyáltalán nem komoly lista következik!

Jó lesz az még!

Nézz mélyen magadba, kutakodj az emlékeid között, és biztosan Te is fel tudsz idézni néhány olyan napot, egy-egy hetet, amikor huzamosabb ideig ugyanaz a melltartó volt rajtad, „Úgysem izzadtam meg!”, „Nem látja senki!” felkiáltásokkal! Na ugye, hogy ugye!

Jól van az úgy!

Amit télen rendszeresen elbliccelünk mi, nők, az bizony az epilálás. Ha párunk nem szól érte, ha kicsit bundásabb a lábunk (hogy másról már ne is beszéljünk…:)), vagy éppen szingli korszakunkat éljük, akkor bizonyára télen bele-belefutunk egy-egy szőrösebb időszakba.

Bármi is jó

Az ajakbalzsam kifogyott, de a szád sajnos kiszáradt. Mit tehetünk ilyenkor? Kenjünk rá, ami a kezünk ügyébe kerül! Arckrém, kézkrém, testápoló! Mindegy, csak hasson!

Kibír még egy napot, nem? (Vagy kettőt…:))

A hajszárítás macera, reggel, indulás előtt nem olyan jó hajat mosni, hiszen nem garantált, hogy rendesen meg is szárad. Úgyhogy inkább offoljuk azt a hajmosást még egy (pár) napot!

„Úgyis régen volt rajtam!”

Észrevetted, hogy ilyenkor télen előkerülnek a fehérneműs szekrény legaljáról az ősrégi, kényelmesnek kényelmes, ám kevésbé sem mutatós melltartók, bugyik? Végülis, a sok ruha alatt biztosan nem látszik majd!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...